Kampstart 18:00 i Frøs Arena

Tidlig match i Frøs Arena i aften, hvor aftensmad og ishockey kan kombineres for tilskuerne i Vojens. 

SønderjyskE er som et svingende pendul for øjeblikket: 2-6 mod Aalborg blev fulgt op af 4-0 mod Rungsted og derefter 0-7 mod Herning. Sikke en rutsjebane, som Mario Simioni håber vil fortsætte den anden vej i aften:

- Den indsats i Herning var under al kritik. Vi har haft et par gode møder henover weekenden og spillerne er selv klar over, at det her er ikke godt nok. Vi kan ikke spille godt i én kamp for så at være helt væk i den næste. Vi har ganske vist en del skadede spillere, men det skal ikke forhindre resten i at skulle vise at de virkeligt vil det her. Tiden er nu inde til at spillerne skal tage ansvar for deres egen indsats og så vise noget commitment til den lyseblå trøje, siger han til klubbens hjemmeside.

0-7-nederlaget i Herning fredag aften var det største SønderjyskE-nederlag i det midtjyske siden november 2005, hvor Herning vandt 10-2 over de lyseblå. Så den gjorde ondt på Mario Simioni og co.

Til gengæld gjorde den forgangne uge overhovedet ikke ondt på Frederikshavn, der leverede tre sejre i ordinær tid og dermed ni point til Metal Liga-tabellen. White Hawks kom stille og roligt gennem 6-1 over Odense, 3-1 over Rungsted og 3-1 over Rødovre og avancerede dermed til Metal Ligaens andenplads.

Det var ikke så prangende, men ganske effektivt, hvad Frederikshavn leverede og på baggrund af den selvtillid, der er skabt, må vi betegne Frederikshavn som lille favorit i aften.

Det forventer vi: Et afventende White Hawks-hold kan tillade sig at lade SønderjyskE forsøge at angribe og diktere begivenhederne i aften. Derefter kan nordjyderne lure på omstillinger og powerplay-muligheder. Hvem kommer bedst ud af det skakspil?

Skader/karantæner: SønderjyskE manglede Mikkel Jensen, Yannick Vedel, Steffen Frank og Rasmus Lyø fredag i Herning og især de to sidstnævnte er lederskikkelser på Simionis hold. Hos Frederikshavn er Bumagin, Bertelsen og Larsen stadig ude, mens Nikolaj Krag udgik lørdag. Heller ikke Christian Mieritz spillede mod Rødovre. 

De indbyrdes kampe: SønderjyskE vandt tre af seks kampe mod Frederikshavn i sidste sæson, heraf en enkelt i overtid. Kampene mellem de to mandskaber har det med at være pænt uforudsigelige.

Hold øje med: Er det på tide Mike Szmatula brager igennem som målscorer foran sit publikum? Men det er vanskeligt at passere Galansky, der har stået fremragende i tre kampe og er i topform pt. 

Statistikken: Lige nøjagtigt to mål i snit er ikke nok til kontinuerligt at hente point for SønderjyskE. Kunne man forestille sig, at de leder efter "målscoreren" på kontoret i kælderen i Vojens? Hos Frederikshavn er den stærke defensiv et godt fundament. To mål i snit pr. kamp imod bliver kun "overgået" af Herning i Metal Ligaen. 


UGENS HOLD: Se hvem der er med blandt de seks udvalgte VIDEO: Højdepunkter fra Odense-Esbjerg