Hvilke seks spilere var markante i "julekampene"?

Der var et par aflyste kampe mellem jul og nytår, som betød, at programmet blev knap så komprimeret som det stod til. Vi glæder os allerede til næste sæson jule- og nytårskampe med fulde lægter. Men nu skal vi have sat ugens hold for julen 2020, inden tirsdagen skyder en ny omgang hockey i gang.

Målmand: Mathias Seldrup (Frederikshavn): Hans mirakuløse kamp mod Aalborg på hjemmebane, hvor gæsterne vandt skuddene på kamprapporten med 43-11, men Frederikshavn vandt 5-3, er nok til at give Seldrup pladsen. Han fortsatte med en fin kamp dagen efter og var hovedårsagen til, at Frederikshavn kom ud med fire point i de to opgør.

Back: Mads Larsen (Frederikshavn): Spillede over 50 minutter samlet i de to kampe mod Aalborg Pirates. Markerede sig med en enkelt scoring og var stærkt medvirkende til, at Frederikshavns defensiv holdt stand i de to kampe mod lokalrivalerne.

Back: Shane Hanna (Rungsted): Rungsted spillede en enkelt kamp i pausen som var tæt på 60 minutters opvisning i 8-2-sejren over Rødovre. Shane Hanna var igen stærkt spillende og noterede sig for 24 minutter, 3 i plus/minus-statistik og en enkelt assist.

Forward: Alexander Lindqvist-Hansen (Herlev): Var flyvende i kampen mod Rødovre og ser ud til at være i opadgående kurve i Herlev. 22 minutter, mål, assist og +2 i plus/minus-statistikken i Eagles' suveræne 5-1'er over Rødovre.

Forward: Rasmus T. Andersson (Rungsted): En af foregangsmændene i Rungsteds kæmpesejr mod Rødovre. Andersson er en dygtig målskytte, hvilket han igen beviste i juledagene med to mål og to assister og +3 i plus/minus-statistikken.

Forward: Charles Corcoran (Esbjerg): Stærkt kørende i de to lokalopgør i Granly Hockey Arena og Frøs Arena, hvor han spillede 20 og 26 minutter med fire point til følge. Blomstrede flot i fraværet en del spillere i de to matcher.

Tidligere Herning- og Frederikshavn-back meldes til Odense Jeppe Vinther skal opereres: Ude i seks uger