Ugens hold er sat efter sidste uges kampe, hvor både Herning og SønderjyskE slap af sted med to sejre og seks point. Det tredje hold i top tre, Aalborg, vandt over Herlev og dermed er de tre mandskaber ved at lægge en lille afstand til resten af feltet.

Målmand: Emil Kruse (Herning) - Var bag to sejre for Herning i løbet af ugen. 3-0 over Rødovre hjemme og 3-1 ude over Esbjerg. Kruse stod stort set fejlfrit i 120 minutter og leverede 44 redninger og en procent på 97.7.

Back: Ian Edmondson (Aalborg) - Spillede en fejlfri kamp mod Herlev. Mål, assist og små 19 minutters istid, heraf fire minutters undertal. Er helt tilbage i topform igen efter sin ufrivillige pause.

Back: Oskar Drugge (Herning) - En stor del af Hernings solide forsvar, der var fundamentet for sejrene over Rødovre og Esbjerg. Satte sine fodaftryk med to assister og over 45 minutters istid.

Forward: Steffen Frank (SønderjyskE) - var i hopla onsdag aften mod Rungsted med tre assister og stærkt dominerende i 5-2-sejren og fortsatte sit fine spil fredag mod Herlev, dog uden at være helt så dominerende. Beviser igen og igen, hvor meget han betyder for SønderjyskE.

Forward: Cam Brown (SønderjyskE) - den lille forward med nummer 9 ser endnu bedre ud end i fjor og fortsætter med at bygge på i sit spil. Samarbejdet med Frank og Salhany fungerede fremragende.

Forward: Matthias Asperup (Herlev) - nok fik Herlev blot en enkelt pind med fra ugens tre kampe, men Matthias Asperup - godt hjulpet af Joseph Jonsson - viste endnu engang sine målscorerkvaliteter. På trods af to perioders fravær i Vojens fredag aften scorede han fire af Herlevs seks mål. Glimrende facit.

KABANOV-SHOW i Aalborg - fire mål i 7-0-sejr U20-HERRERNE: Hård premiereaften mod Hviderusland