Hjemmeholdets 2-0-scoring fredag aften var resultatet af en perfekt spilvending

De fleste ishockey-mennesker ved det. Alle ved det - mere eller mindre. I en tid, hvor spillerne på højeste niveau bliver skolet rigtig godt taktisk, er de berømte spilvendinger vigtige, hvis man vil finde en måde at ramme modstanderen på.

Det gjorde Rødovre fredag aften på perfekt vis mod Rungsted, der som altid angreb med remmer og tøj, hvilket mere eller mindre er Rungsteds signatur i disse sæsoner. Det kostede mod Rødovre, der fik fat i pucken og satte en lynende hurtig omstilling i gang i anden periodes 14. minut.

Læg mærke til hvor hurtigt angrebet startes dybt i egen zone og kort efter er i nettet i modsatte ende.

Det var i en anden periode, hvor Rødovre efter en lidt træg start var kommet bedre og hvor Steffen Klarskov havde sat 1-0'eren i powerplay.

Samme Klarskov er i absolut topform for øjeblikket og ligner en tidlig kandidat til en sikker på plads på Heinz Ehlers' landshold.

Han havde næstsidste stav på pucken og serverede en millimeterperfekt pasning til Nicklas Carlsen, der smed den perfekt ind bag Thomas Lillie. Vi kårer målet til ugens bedste - efter en fredag aften, hvor der faktisk var mange fine kasser rundt omkring.

Se Carlsens kasse ved at klikke på klippet ovenfor - eller herunder. I øvrigt med TV2 Sports fine kommentarer ind over.

Simon Nielsen: Det bliver en sæson på marginalerne Kampnoter: Rundt om Herlev-Frederikshavn