Andersen, Frederiksen og Johansson leverer varen

Der var et par rigtig fine mål - eller tre - som blev lavet i Metal Ligaen i sidste uge. Og hvordan definerer man nu et godt mål. Er det et præcist en lækker gennemspilning eller præcis kommunikation mellem to holdkammerater. Vi udvider derfor ugens mål til "ugens tre bedste mål" i den her uge og giver kredit til:

Niklas Andersen, der får en faceoff-puck strøget tilbage fra Christian Wejse. Andersen hugger til som en slange, og man kan høre, hvor yderligt pucken sidder. 1-0 til Esbjerg søndag eftermiddag. 

Christopher Frederiksen og Nikolaj Krag-Christensen, der spiller sig op gennem banen på fremragende vis og nærmest får skiven spillet hele vejen ind bag Kasper Krog i Esbjerg-målet. Det var i Frederikshavns 7-1-sejr over Esbjerg fredag aften.

Så har vi Rødovre-duoen Kim Johansson og Jonas Sass, der nærmest kommunikerede uden at tale sammen i 1-0-målet mod Herlev tirsdag aften. Det lille klip, vi har til rådighed yder faktisk ikke omstillingen helt retfærdighed, for det hele begyndte med et opspil helt nede fra Rødovres egen zone. Johansson og Sass fuldender med et par skønne pasninger og masser af spilvision, der ender med et flot mål. 


Kampnoter: Rundt om Esbjerg Energy-Frederikshavn White Hawks UGENS HOLD PÅ METALLIGAEN.DK - se hvem der er med