Henrik Andersen er dog ikke frygtelig optimistisk på "indendørsidrættens" vegne

Diskussionen begynder lige så langsomt at tage form igen og håbet spirer hos sportsklubberne herhjemme: Kan vi få tilskuere på stadions og i hallerne igen? 

Nordjyske har taget pulsen på de professionelle nordjyske klubber, og har i ishockeyregi talt med Frederikshavn-direktør Henrik Andersen, der har levet uden tilskuere det meste af sæsonen. 

Han er ikke frygtelig optimistisk i forhold til at få tilskuere igen i forbindelse med en eventuel genåbning.

- Det ville glæde os at have 500 i alt i løbet af marts, som vi kunne, før det hele lukkede ned. Men jeg har ikke de store forhåbninger. Det skal dog siges, at vi har haft god erfaring med det tidligere og har godt styr på det hele. Der er, så vidt jeg ved, ikke smittet nogen til danske ishockeykampe. Så vi er klar til at åbne igen fra dag ét, hvor der skulle meldes noget ud, siger Henrik Andersen til Nordjyske. 

Metal Ligaen havde som bekendt en enkelt spilledag - premieren - med den såkaldte Superligaordning, hvor hallerne havde en "nogenlunde kapacitet". Men allerede efter en spilledag blev antallet skåret ned til 500 og altså senere på sæsonen ned til et rundt 0 - bortset fra de officials, der er til stede i hallen.

Her står dansk ishockey lige nu - og håber altså på lidt mennesker i hallen til sæsonens afgørende fase. 


Brady Shaw er på vej mod flotte tal - kan han nå Eriksson? KAMPENE STOD STILLE I TO MINUTTER: Opsigtsvækkende strejke af spillerne i Schweiz