Matchen kulminerede midtvejs i VinMedKant Arena, comeback til Lucas Bjerre Rasmussen

Odense Bulldogs-Herning Blue Fox 1-4 (0-0,1-2,0-1)

Herning Blue Fox er tilbage på andenpladsen i Metal Ligaen efter sejren i Odense i aften. Midtjyderne skulle vinde mod et fynsk bundhold, som ret beset ikke har mere at spille for, og det lykkedes for Blue Fox.

Dermed er Herning nu tre point foran SønderjyskE i kampen om den vigtige placering lige under Aalborg.

I aften kunne publikum i Odense glæde sig over, at unge Lucas Bjerre Rasmussen var tilbage på holdet for første gang siden han blev slået ned af Kristian Jensen tidligt på sæsonen i Frederikshavn.

Jensen har afsonet sine 17 spilledages karantæne, Rasmussen har taget nogle tilløb i 1. division, men i aften var han altså tilbage i Odenses næstsidste hjemmekamp for sæsonen.

Godt spil af begge målmænd i en målløs første periode, inden det hele eksploderede lige midt i kampen.

Kristoffer Astorp og Markus Jensen bragte Herning foran 2-0, inden der var reducering fra Lukas Lundvald Nielsen på straffeslag kort efter.

Derefter var der stillingskrig helt frem til ti minutter før tid, hvor Lasse Lassen slog til med 3-1-målet for Herning.

Der var ganske fin atmosfære i Odense, hvor 1627 tilskuere var på plads i VinMedKant Arena. De kunne se Markus Jensen nette til 4-1 i kampens absolutte slutfase, hvor Cowley var blevet taget ud af Odenses mål.

Aalborg fik revanche for Metal Final4-nederlag Dansk ishockey filmes nu fra alle vinkler