Manchester Storm-spiller til Danmark inden længe, skriver den britiske klub

Næste station bliver Danmark og Metal Ligaen for den 26-årige, nu forhenværende Manchester Storm-spiller Kyle Hope. Det skriver den britiske klub på sin egen hjemmeside, hvor Storm fortæller, at Kyle Hope forlader klubben for at forfølge "sin danske drøm".

Det er ikke sket med klubbens gode vilje, men Kyle Hopes agent og spilleren selv har presset så meget på, at klubben til sidst følte sig nødsaget til at give efter og sende canadieren til Danmark. 

Hvilken klub han ender i, er dog endnu ikke slået fast.

Kyle Hope har i de seneste kampe for Manchester spillet forward, og da han blev købt til klubben - i øvrigt i konkurrence med flere andre britiske mandskaber - blev han ligeledes angivet som forward. 

Men på Eliteprospects.com står han både som back og forward, og derfor er det måske meningen, at han skal til Danmark og dække af på flere positioner. 

Dog synes Hope dog i de seneste mange sæsoner udelukkende at have været angriber, og han får mange rosende ord på vejen fra de organisationer og klubber, han har været i.

I den britiske liga er han noteret for 13 point i sæsonens 35 kampe, hvilket ikke er banebrydende på nogen måde, men altså nok til, at Manchester ikke ville slippe ham. 

- Vi er i et hundeslagsmål i kampen om pladserne i slutspillet, og det her er et tab, vi skal overkomme sammen. At tabe "Hoper" er hårdt, men vil ikke ændre fokus i vores gruppe. Jeg ønsker Kyle alt godt, han er en spiller med masser af potentiale, siger Manchester-træner Ryan Finnerty til klubbens hjemmeside.

Inden Kyle Hope kom til Storbritannien spillede han fire glimrende sæsoner i OHL, hvor han i Oshawa blandt andre var holdkammerat med Nicklas Jensen. Derefter spillede han i den canadiske universitetsliga for Windsor, inden han rykkede til ECHL, hvor han afsluttede sidste sæson i Fort Wayne Komets med 13 point i 25 kampe.

Nu er Danmark altså næste station. 


OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-Aalborg Pirates Frederikshavn-back: Herning er svære at spille mod lige nu