Der vil hurtigt blive taget stilling til eventuelle konsekvenser af tilskuerproblemerne i aften i Rødovre Centrum Arena

Kampen mellem Rødovre Mighty Bulls og Rungsted Seier Capital måtte desværre afbrydes i tredje periode i aften efter problemer med røgudvikling, fyrværkeri og slagsmål på og udenfor Rødovre Centrum Arena.

Begivenhederne centrerede sig om tribunen bag det ene mål, som politiet forlangte rømmet, og det afstedkom, at kampen var afbrudt i cirka 20 minutter.

Danmarks Ishockey Union og Metal Ligaen vil hurtigst muligt tale med de implicerede klubber om hændelsesforløbet.

DIU og Metal Ligaen kommer til at bede om rapporter fra Rødovre som arrangør; fra dommerne og fra DIUs Sikkerhedskonsulent Flemming Bertelsen som også var i hallen.

I løbet af i morgen vil DIU og Metal Ligaen sammen med Rødovre, Rungsted, Herlev og DIU’s Sikkerhedskonsulent beslutte, om Rødovre umiddelbart kan medbringe tilskuere til kampene i Rungsted og Herlev hhv. 29. og 30. december og i givet fald under hvilke konditioner.

Inden Rødovres næste hjemmekamp mod SønderjyskE 7. januar besluttes det, om begivenhederne skal have konsekvenser i forhold til kommende kampe i Rødovre Centrum Arena.


VIDEO: Højdepunkter fra SønderjyskE-Aalborg Pirates Piraterne på overtidstogt i Vojens: 4-3-sejr til Aalborg i Frøs Arena