Brett Thompson blev dobbelt målscorer for Eagles, der var lige ved at smide sejren til sidst

Herlev Eagles-Rødovre Mighty Bulls 3-2 (1-0,1-0,1-2) Herlev Eagles er nu 11 point foran Rødovre Mighty Bulls i tabellen og ørnene synes efter aftenens kamp i PM Montage Arena at have lagt noget, der ligner afgørende afstand til rivalerne i tabellen.

Der skal i hvert fald en solid stime af sejre til, hvis Rødovre skal gøre sig håb om at passere Herlev senere på sæsonen efter aftenens nederlag.

1319 tilskuere var på plads i Herlev i aften, og de kunne glæde sig over, at Brett Thompson fortsatte sine forrygende takter fra den seneste kamp i Herning, hvor han scorede hattrick.

Thompson indledte scoringen i dagens kamp kort før første pause, da han satte 1-0-målet 13 sekunder efter afslutningen af en jævnbyrdig første periode.

Det forblev uden mål frem til kampens 36. minut, da Herlev slog til igen.

Denne gang var det Magnus Molge - der er vældig stærkt kørende for øjeblikket - der øgede føringen for Eagles, og hjemmeholdet kom på sejrskurs for alvor, da Thompson slog til igen. Der var spillet små 48 minutter, Herlev-kaptajnen øgede til 3-0.

To gange tidligere har Rødovre været på besøg i Herlev i denne sæson, og tilbage i november smed Eagles en tremåls-føring i slutfasen mod Mighty Bulls.

Det var tæt ved at ske igen, for der kom for alvor nerver på hos hjemmeholdet, da Rødovre i slutfasen scorede to mål med meget kort mellemrum.

Steffen Klarskov og Marko Virtala scorede med blot 15 sekunders mellemrum og med to minutter igen havde Rødovre rigelig med tid til at få udlignet.

Men en udvisning til Nick Crawford forpurrede den mission, og hjemmeholdet kunne trække sig tilbage med 3-2 på tavlen.

Desværre havde Metalligaen.dk ikke en reporter til kampen i aften i PM Montage. Referat på baggrund af kamprapporten.

Henriksen matchvinder i festlig sønderjysk kulisse 7-1 til topholdet: Aalborg ydmygede Frederikshavn i Nordjyske Bank Arena