Mere om tirsdagens kamp i Granly Hockey Arena

Esbjerg Energy-Odense Bulldogs 3-4 (overtid)

For anden gang hamrede de to mandskaber en tur ud i overtid. Første kamp blev afgjort til Esbjergs fordel på det kuriøse Evan Cowley-selvmål.

Esbjerg var igen uden vigtige folk, men dog kun tre imports denne tirsdag. Downing, Cheek og Pochiro var ude for vestjyderne.

Det stod tidligt i første periode klart, at Jesse Mychan og Matt Pistilli, der ikke var med mod Herning, syntes at være så klare, at de var tiltænkt en vis rolle i aftenens kamp, hvor de da også var med til at diktere Esbjerg-offensiven som perioden skred frem.

Esbjerg slået af bundhold: Slingrekursen fortsætter – skriver JydskeVestkysten, der som bekendt overvåger Energy-mandskabet tæt.

Odense Bulldogs-lettelse. Der kom endelig gang i målscoringen efter lang tids søgen.

Fynboerne stod med et godt stykke under to mål i gennemsnit hidtil i sæsonen, men fik altså sat fire kasser tirsdag. Importspillerne Candella og Bourbonnais kom på listen, og det kan vise sig ret vigtigt for Odense at få de typer i gang.

Ikke mindst den lille 23’er, Riley Bourbonnais har virket til at spille uden det store humør i de seneste kampe i Bulldogs-trøjen. Er det nu, han begynder at rykke.

Bulldogs har faktisk godt fat i ottendepladsen og står med et pointsnit, der blot er 0.1 – godt og vel – dårligere end Herning lige foran.

En sejr fredag aften vil gøre meget ved den sag for fynboerne. Her kommer Frederikshavn på besøg i Odense.


PODCAST: Greys gennemgang af Metal Ligaen Kampnoter: Rundt om Aalborg Pirates-Frederikshavn White Hawks