Odense Bulldogs har forbedret tallene på bundlinjen. Der forventes et overskud på godt 250.000 kr.

Odense Bulldogs havde indgangen til nuværende regnskabsår en egenkapital på minus 1,3 millioner kroner. Det skal barberes ned i takt med, at fynboerne både sportsligt og organistorisk bliver stærkere. 

Og et overskud for det regnskabsår, der snart bliver afsluttet, hjælper dertil, ligesom den nye arenasponsorat med VinMedKant er med til at lægge et fundament for økonomisk bedre tider i fynsk ishockey.

– Vores hovedsponsoraftale med Carlsberg og nu et arenasponsorat med VinMedKant bekræfter os i, at Odense Bulldogs er en samarbejdspartner, som tilbyder sine sponsorer og partnere optimale muligheder for eksponering, hospitality og netværkssamarbejde i vores Bis2Bis-erhvervsnetværk. Vi håber, at aftalen om arenasponsoratet kan være endnu en løftestang i vores salgsarbejde, som jo i bund og grund handler om at skabe de bedste rammer for eliteishockey i Odense og på Fyn, siger han. 

Uden at sætte præcist beløb på, ville direktør Allan Hoffmann gerne gisne om godt 250.000 kroner i overskud. Det hjælper i genopbygningsfase, hvor Bulldog næste sæson forventer at kunne spille med om slutspilspladserne.

– Vores unge spillere har fået mere hår på brystet, der er kun ni hold til at slås om de ledige spillere og det vigtigste: Vores træner Pelle Svensson er med til at forme holdet fra bunden – i modsætning til sidste sæson, sagde han. 

I fjor kom Svensson ind til et næsten færdig formet mandskab, men får altså i løbet af de kommende måneder lejlighed til at lægge puslespillet som ansvarlig sammen med den sportslige ledelse i den fynske organisation. 


Solskin og Vin med Kant over Odense Skøjtehal Rasmus Simonsen tager en hel sæson i Odense