Den negative egenkapital skal slettes og slutspillet skal sikres, lyder det fra Fyn

Odense Bulldogs meddelte i går, at man tog afsked med træner Marc Lefebvre, og straks derefter indleder Odense, der har misset kvartfinalen i hele fire sæsoner i træk, at der skal angribes frem mod kommende sæsoner.

I den henseende er det ikke mindst vigtigt, at den negative egenkapital slettes, så lønbudgetterne kan blive højere. Og der skulle være nye penge på vej ind i Odense Bulldogs, skriver Fyens Stiftstidende her til morgen

Her afslører direktør Ole Nielsen nemlig, at en "pengestærk fynbo bosat i udlandet har givet et tilsagn om en større investering."

- Den store, lokale opbakning er imponerende, og der er gode kræfter i og omkring ishockey. Det er klart, når jeg kan fortælle, at en ekstern er med på et større beløb, så giver det tro og håb på, at det er nu, vi kan få vendt det her. Det her er ikke bare til at lukke et hul, det er også til den sportslige udvikling fremadrettet. Det er sidste gang, at vi har misset et slutspil, lyder det fra Ole Nielsen. 

Med investeringen kan han se frem til et større lønbudget og dermed et mere konkurrencedygtigt mandskab. Treårsplanen lægger op til slutspil i næste sæson og semifinale inden for tre sæsoner. 

- Det er ambitiøst. Det er jeg med på, men vi har en tyrkertro på, at det kan vi lykkes med i Danmarks tredjestørste by med hele Fyn som grundlag. Med den platform er det absolut muligt, understreger Ole Nielsen overfor avisen. 

Odenses negative egenkapital, som altså ligger til "en sletning", var efter det forgangne regnskabsår på -1.578.615 kroner.


OPTAKT: SønderjyskE-Herning Blue Fox OPTAKT: Esbjerg Energy-Frederikshavn WH