Stor kamp af Jake Coughler, der blev dobbelt målscorer for fynboerne

Oliver True blev matchvinder for Odense i straffeslagene her til aften i Frøs Arena, hvor fynboerne vandt 4-3 over hjemmeholdet fra SønderjyskE, der skal spille CHL-hockey på torsdag mod Red Bull München.

Shawn O'Donnell, en af Odenses krumtapper fra sidste sæson, scorede kampens første mål efter små fire minutter i en livlig første periode. Canadierens mål blev scoret i boxplay og der var flere gode muligheder i de første 20 minutter.

Jake Coughler var stærkt kørende i anden periode, hvor han havde en god chance allerede tidligt. SønderjyskE var usammenhængende og spillede dårligt i powerplay og Coughler fik udlignet på en kontra. Det var fynboernes midterste 20 minutter, der kulminerede med et flot Weichel-mål langt ude fra. Bulldogs havde vendt kampen.
SønderjyskE havde gode chancer i begyndelsen af tredje periode, men uden held. Yannick Vedel og Mathieu Foget var tæt på. Rasmus Lyø og Rasmus Simonsen røg i tumult og måtte begge i brusebad.
Odense fik en fem mod tre-situation efterfølgende, og det udnyttede Jake Coughler til gæsternes 3-1-scoring.
Det lignede afgørelsen, men SønderjyskE kom igen med en scoring i undertal ved Mike Szmatula. Det blev 3-3 54 sekunder før tid ved Mads Eller, og Odense tog en challenge, der kostede to minutter udvisning, da træner Thompson ikke fik ret. Det var lige ved at koste uafgjort.
Overtid med Mike Szmatula tæt på, men det endte i straffeslag, hvor Oliver True var eneste målscorer i otte forsøg i alt. Odense vandt 4-3.
Jake Coughler og Samu Perhunen bedste spillere for Odense, mens SønderjyskE havde sine bedste i Mike Little og Shawn O'Donnell.

Esbjerg og Aalborg møder store tyske traditionsklubber i eftermiddag Niklas Andersen sænkede sine gamle Esbjerg-makkere