Kampstart 19:30 i Nordjyske Bank Arena

Frederikshavn White Hawks overraskede tirsdag aften i VeteranMatchen mod Herning Blue Fox.

Uden tre imports lykkedes for nordjyderne at vinde 3-2 efter straffeslag, og det var først og fremmest via en stor fighterindsats, der kulminerede, da Christopher Frederiksen satte det afgørende straffeslag.

Kevin Frydkjær i målet tog hele seks straffeslag og havde gennemgående en stor, stor aften i buret. Mon ikke der er genvalg til ham i aften?

I aften får Frederikshavn besøg af fremstormende Herlev Eagles, der leverede et stort comeback ved at gå fra 1-3 efter første periode til 5-4 i overtid mod SønderjyskE tirsdag aften.

Herlev får flere og flere spillere klar, og vinder forstadsklubben i aften, får ørnene skudt sig ind som en alvorlig udfordrer til Metal Final4-pladserne.

Både Oliver True og Maxim Trepanier blev dobbelte målscorere, og Herlev har i den grad to målfarlige kæder, som modstanderne virkelig skal passe på.

Samtidig ser det også ganske stabilt ud i defensiven foran målmand Zetterquist, der har vist som et godt indkøb hidtil.

Det forventer vi: En helt tæt og jævnbyrdig kamp, hvor Frederikshavn først og fremmest skal holde Herlevs topkæder og powerplay væk fra Frydkjær (hvis han står).

Statistikken: Frederikshavn har vundet 3-2 efter overtid i de hidtidige hjemmekampe. Er 2-2 efter 60 minutter en sandsynlig udgang?

Hold øje med: Todd Winder scorede til 2-2 kort før tid for Frederikshavn mod Herning. Var det startskuddet til en pointserie for Winder? Hos Herlev var Oliver True her, der og allevegne mod SønderjyskE og ser ud til at gå endnu en fin sæson i møde.

Historikken: Frederikshavn havde godt tjek over Herlev i sidste sæson med fem sejre - to i overtid/straffe - og blot et enkelt nederlag.

Skader/karantæner: Jesper Thörnberg og Jared Freadrich var ude med skader for Frederikshavn senest. Santeri Suistio har en dags karantæne endnu. Herlev manglede Anton Johansson, Rasmus Simonsen og Marius Kring Andersen mod SønderjyskE.

Metalligaen.tv: Har Jesper Larsen på plads i Nordjyske Bank Arena til at guide seerne gennem de 60 minutter.

OPTAKT: Herning Blue Fox-Esbjerg Energy OPTAKT: SønderjyskE-Aalborg Pirates