Kampstart 14:00 i Spar Nord Arena

Det ubesejrede tophold fra Aalborg kommer med selvtillid til Spar Nord Arena i eftermiddag, hvor Herlev Eagles står klar til at tage imod. 

Det blev 2-1 mod Frederikshavn fredag aften i en hård fight, som havde en flot kulisse og masser af fin ishockey. 

Aalborg Pirates er oppe i et godt tempo allerede, men også nede på seks backer, inklusive unge Jonas Wilquin, indtil Nikolaj Carstensen igen vender tilbage efter overstået karantæne.

Fremme i angrebet kører Garth Murray på med fire solide kæder. 

Det havde Herlev svært ved onsdag mod Frederikshavn, hvor kampen mere eller mindre blev spoleret på grund af Corona-afbud fra Asperup, Horton, Lapenkov og Kragh.

Er de ude igen, bliver det en meget vanskelig opgave for et forynget Herlev-mandskab, der ellers plejer at spille ganske godt op med Aalborg hjemme i den intime Spar Nord Arena.

Skader/karantæner: Herlev havde altså ovennævnte kvartet ude i onsdags og spørgsmålet er altså, om de "er testet ud" inden i dag. Der er naturligvis stadig interne Coronaprocedurer i Metal Ligaen. Aalborg uden Emil Marcussen og karantæneramte Carstensen.

Det forventer vi: Uanset mandskab skal Herlev kæmpe det meste ud af bukserne for at følge med et veloplagt og velkørende Aalborg-hold, der måske bliver ramt lidt af en "søndagskulisse" i Herlev efter det vilde opgør fredag med over 4000 tilskuere. Det kan være til Aalborgs fordel.

Hold øje med: Thomas Spelling endnu uden mål hos Aalborg. Lukas Horak i Herlev-målet kommer på hårdt arbejde. 

De indbyrdes kampe: Statistikken er hård ved Herlev, for de to hold mødtes 10 gange i sidste sæson med 9 sejre til Aalborg - inklusive kvartfinalen - til følge. 

Statistikken: Aalborgs Anders Koch og Ian Edmondson med suverænt mest spilletid (75 og 72 minutter) efter tre kampe. Hos Herlev står den nye mand Kyle Osterberg stærkt med 50 minutter over to kampe og tre point. 

KAMPEN KAN SES fra 13:55 på TV2 PLAY med Olaf Eller som kommentator. 


2-0: Herlev overraskede og slog ubesejrede Aalborg CHL: RUNGSTED KAN SELV AFGØRE sin skæbne efter 4-3-sejr