Kampstart 20:00 i Spar Nord Arena

Endnu en fredagsfest i Herlev.

Denne gang den direkte duel om sjettepladsen, som hjemmeholdet ligger rigtig lunt til.

Frederikshavn jagter på syvendepladsen og er fem point efter. Herlev har en "kamp i hånden", og ligger dermed stadig rigtig lunt i kampen om formentlig at møde Odense Bulldogs i stedet for et af top to-mandskaberne. 

Ørnene spillede en stærk udebanekamp for et par dage siden i Rungsted, hvor en solid defensiv og en storspillende Lukas Horak forsvarede en 1-0-føring gennem de sidste 30 minutter og krydrede med 2-0-scoringen i tomt mål.

Det er en ny måde at vinde på for Herlev, der tre gange i denne sæson har holdt buret rent på udebane. Det lover godt for slutspillet med den disciplin.

Det var nogenlunde samme måde, Frederikshavn vandt på mod SønderjyskE.

2-0 vandt White Hawks efter blot 10 skud på mål. Storspillende Galansky og et stærkt forsvar var nøglerne for White Hawks, der vandt uden tre store offensive profiler.

Hold øje med: Derfor ser vi frem til en rigtig god målmandsduel, hvor Lukas Horak og Galansky altså tørner sammen. Tjekker kan i den grad stå på mål. 

Det forventer vi: Mon ikke også de to målmænd er klar til holde scoren nede. Herlev favorit på grund af hjemmebanen og et mere bredt hold lige nu.

Skader/karantæner: Frederikshavn kommer uden Denys Rubanik, Jesper Jensen, Alex Bumagin og den karantæneramte Aleksi Halme. Herlev senest uden Mikkel Skjellerup i kampen mod Rungsted.

Historikken: Frederikshavn vandt de tre første opgør i sæsonen, heraf den ene match i overtid, mens Herlev har vundet de to seneste opgør.

Statistikken: Vi kigger på redningsprocenterne hos de to målmænd. Lukas Horak står bedst i ligaen med 93.14, mens Galansky står med 91.23. 


OPTAKT: SønderjyskE-Aalborg OPTAKT: Esbjerg Energy-Odense Bulldogs