Kampstart 19:30 i PM Montage Arena

Herlig match i Herlev i aften, hvor hjemmeholdet tager imod Rødovre, og bliver det bare trekvart så dramatisk som i de to klubbers seneste dobbeltmøde, så er der lagt op til en fest i forstaden.

Vi husker tilbage på weekenden lige op til landsholdsbreaket: Først smed Herlev en 3-0-føring hjemme og tabte 3-4 efter straffeslag, mens Rødovre dagen efter ikke formåede at styre en 4-0'er hjem. Herlev kom på 4-4, og begge aftener end Nick Crawford med at blive matchvinder. 

Herlev fik tanket selvtillid med 7-2-sejren over Odense og fik dermed vendt trenden efter 0-9 mod Rungsted og 1-4 mod Esbjerg. En vigtig sejr for moralen i Herlev, der formentlig dermed også fik sat en stopper for den sidste interne frygt for, at slutspilspladsen skulle glippe.

Nu gælder det en sejr mod de evige rivaler i egen rede, men Rødovre har altså et slags mentalt overtag på Herlev. Men vi har også et Rødovre-hold, som RLN bemærker, der lider under nogle store nedture og dårlige slutfaser som for eksempel i Aalborg i tirsdags, hvor nordjyderne fik for let spil til sidst. 

- Det er noget, som vi arbejder på, for vi har store udsving. Spillerne er godt med i systemerne, men der er koncentrationssvigt og vi begår personlige fejl, som koster. Det skal der rettes op på, siger assisterende træner Morten Andreasen til Rødovre Lokal Nyt. 

Historikken: Man må bare sige, at Rødovre har et grumme greb over Herlev. Mighty Bulls har slået rivalerne 12 af de 13 seneste indbyrdes kampe, hvis man tæller overtid og straffe med. 

Statistikken: Både Niklas Tikkinen og Brett Thompson nåede op på hele fire point tirsdag aften mod Odense. Rødovre kommer med 11 mål imod i de seneste to kampe. Det er for meget mod Herlevs stærke offensiv. 

Skader/karantæner: Rødovre ifølge Morten Andreasen uden Nyquist og Kasper Jensen og med Carlsen og Kaels som tvivlsomme. Herlev stillede med fuldt hold tirsdag mod Odense. 

Det forventer vi: At Herlev kommer flyvende som da de to hold senest mødtes i PM Montage Arena. Rødovre skal modstå presset, for Herlev smider næppe en solid føring igen. Skaderne taget i betragtning ligner Herlev en favorit.

Hold øje med: Niklas Tikkinen hører til blandt Metal Ligaens bedste offensive backer. To mål og to assister tirsdag aften. Klasse. Hos Rødovre havde folk som Pison og Zorko gode aftener senest mod Herlev. Måske igen i aften? 


OPTAKT: Esbjerg Energy-Aalborg Pirates OPTAKT: SønderjyskE-Herning Blue Fox