Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Herlev Eagles er efter Esbjergs sejre i weekenden røget ned på ottendepladsen - dog uden på nogen måde at være fortabt i forhold til det efterhånden brede midterfelt i Metal Ligaen.

Det er dog et faktum, at ørnene nu er det eneste hold, der har Rødovre under sig, og at der derfor venter vitale otte dage for Erik Vikströms mandskab.

Først denne aftens kamp mod SønderjyskE og derefter fredag og onsdag mod lokalrivalerne fra Rødovre.

I høj grad tre kampe, der kan afgøre om Herlev skal kigge efter en plads i Metal Final4-slutspillet og om Eagles kan gribe muligheden for allerede tidligt at hægte Rødovre fuldstændig af i bunden. 

I dag venter altså SønderjyskE, der måske er til at tale med, for sønderjyderne kommer altså i en svækket udgave, hvis det er samme hold, der spillede søndag mod Frederikshavn. 

Her spillede Mario Simionis tropper en formidabel første periode, men det var som om kræfter og koncentration svandt, som minutterne skred frem i Frøs Arena. 

Skader/karantæner: Det kunne være fordi SønderjyskE på det tidspunkt af kampen manglede de langtidsskadede Lavoie og Borring, samtidig med, at Desjardins sad ude. Spændende om Daniel Galbraith bliver klar, efter at han fik to skud over benet i den afsluttende undertalssituation. Også Nicolai Bryhnisveen udgik i tredje periode. Hos Herlev har Daniel Baastrup-Andersen manglet på det seneste. Også Jesper Alasaari var ude senest. Til gengæld er Maksim Popovic tilbage efter overstået karantæne.

Det forventer vi: Herlev har hidtil spillet tætte kampe på hjemmebane, der begge er endt i overtid. Heller ikke en usandsynlig udgang i aften.

Statistikken: Vi fortsætter med Herlev, der endnu ikke har vundet i ordinær tid i sæsonen. Til gengæld er Eagles pt. Metal Ligaens overtids-/straffekonger, for her fører Eagles 3-0 over modstanderne. SønderjyskE har i den disciplin vundet en enkelt (søndag) og tabt en enkelt mod Odense. 

Hold øje med: Villiam Haag spillede en stor kamp søndag mod Frederikshavn, som han krydrede med to scoringer. Hos Herlev kommer vi ikke uden om Matthias Asperup som stor drivkraft. Han står på fem mål og syv point foreløbig. 

Historikken: SønderjyskE har godt fat i Herlev og har vundet de syv seneste kampe rent mod ørnene. 


OPTAKT: Aalborg Pirates-Herning Blue Fox HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Rødovre-Esbjerg