Kampstart 18:00 i Kvik Hockey Arena

Tidlig kampstart i Herning med mulighed for at tage ungerne med i hallen og komme hjem i god tid alligevel. 

Blue Fox møder Odense i en kamp, hvor hjemmeholdet skal vinde, hvis ikke sæsonstarten skal ende halvdårligt og hvis midtjyderne ikke skal komme bagud i spurten om Metal Final4, hvor det stensikkert er en ambition at komme med.

Herning har blot spillet to kampe, som begge har været helt lige, og der har også været fornuftige konturer i det midtjyske - bare lige uden den sidste finish. 

På positivsiden har der været gode takter fra veteranerne Morten Poulsen og Mads Christensen, mens negativsiden i den seneste kamp mod Rødovre var to hurtige mål imod, mens Rødovre var i powerplay. 

Det bliver ikke nogen nem opgave for Herning i dag.

På besøg kommer et Odense-hold, der fandt rytmen i mandags mod Rødovre og er smækfyldt med selvtillid efter 6-0-sejren. Oven i købet har fynboerne endelig forsvarsklippen Martin Larsen tilbage og kommer med en ordentlig omgang fysik til Heden. Bulldogs-recepten er at forstyrre og presse modstanderen hårdt og gå direkte på mål, når pucken bliver erobret.

Det lykkedes - som cifrene antyder - rigtig godt i mandags.

Skader/karantæner: Herning manglede Chris Clapperton og Kristian Jensen senest mod Rødovre, mens Odense altså får Martin Larsen tilbage. Fynboerne stadig uden Radek Cip og Christopher Kamph og målmand Samu Perhonen udgik efter 17 minutter tirsdag aften efter noget tumult inde foran mål, hvor han tilsyneladende kom ud i en eller anden form for yderstilling.

Hold øje med: Og det giver netop anledning til at holde øje med Odenses målmandspost, eftersom det kan være, at Albert Adamsen derfor står i aften. Adamsen kommer direkte til Odense fra tre sæsoner i Herning og derfor altså vældig spændende, hvis han skal stå mod sine gamle makkere. Hos Herning forventer træner Tirkkonen mere punch fra sit angreb, der kun har scoret tre gange i to kampe. Måske Mathias Bau Hansen?

Statistikken: Odense fik fire udvisninger mod Rødovre mandag. Alle for roughing. Hold næverne nede, fynboer! Herning har altså kun to angribere på scoringslisten hidtil: Mads Christensen (to mål) og Miska Humaloja.

Det forventer vi: Herning favorit på hjemmebanen, men kommer til at kæmpe hårdt mod et Odense-hold, der kommer med selvtillid og sagtens kan presse hjemmeholdet dybt ind i kampen.

De indbyrdes kampe: Statistikken er ikke pæn for Odense, der har tabt 17 af de seneste 18 kampe mod Herning. Alle i ordinær tid. Det seneste Odense-sejr i ordinær tid skal vi helt tilbage til oktober 2017 for at finde. 


Ingen karantæne til David Madsen Rødovre afgjorde med sent sejrsmål mod SønderjyskE