Kampstart 15:00 på Kvik Hockey Arena

Stor match i Herning i eftermiddag.

Både Herning og SønderjyskE plejer at yde optimalt, når de tørner sammen, og det giver næsten garanti for tung intensitet og kamp om hver eneste puck i eftermiddag i Kvik Hockey Arena.

Begge hold kommer endda som svært formstærke, og SønderjyskE spillede noget nær sin bedste kamp for sæsonen i 5-2-sejren over Frederikshavn.

Tre dage forinden bankede Herning Rødovre med hele 8-0 hjemme i Kvik Hockey Arena.

Midtjyderne er på syvendepladsen for øjeblikket, men i den svært ujævne tabel har Blue Fox faktisk mulighed for at passere både Herlev, Rungsted og SønderjyskE, hvis alt kommer til at fungere optimalt i den kommende tid for Herning. 

- Det er ikke fordi, jeg bruger meget tid på at holde øje med stillingen. Den er ikke så vigtig nu og her. Vores fokus ligger altid på den næste kamp. Men omvendt ved vi jo godt, at hvis vi fortsætter vores gode resultater, så smitter det også af på tabellen, siger træner Ben Cooper til Herning Folkeblad - og understreger, at han glæder sig til en af de specielle kampe mod SønderjyskE. 

Historikken: Herning vandt de to første opgør mod SønderjyskE - 2-1 og 4-1 - mens sønderjyderne omvendt tog sejren i den tredje kamp med 5-4 i Frøs Arena. 

Statistikken: SønderjyskE spillede en meget stærk første periode mod Frederikshavn fredag aften, hvor de lyseblå vandt skuddene med 15-1 og altså førte 2-0. Tirsdag aften scorede Herning fire gange i første periode mod Rødovre. Hvem kommer bedst fra start i eftermiddag?

Hold øje med: Stærk kamp af SønderjyskE's kaptajn MacGregor Sharp mod Frederikshavn. Fortsætter han i eftermiddag? Hos Herning var Cam Brace på toppen med fire point mod Rødovre. 

Skader/karantæner: Reid McNeill tilbage efter overstået karantæne hos Herning, der også skulle have Jonne Virtanen med i opstillingen igen. Til gengæld er Kristoffer Astorp formentlig ude, skriver Herning Folkeblad. SønderjyskE manglede Anthony Nigro og Daniel Kønig Hansen i fredags mod Frederikshavn. 

Det forventer vi: To hold, der kæmper med i kampen om top tre-fire til det sidste og ved at alle point er vigtige her, hvor vi er næste to tredjedele inde i grundspillet. 50-50-match, der sagtens kan ende helt jævnbyrdigt og med en overtid. 


OPTAKT: Aalborg Pirates-Esbjerg Energy OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-Odense Bulldogs