Kampstart 15:00 i Spar Nord Arena

Der er næsten playoff-stemning, når Odense Bulldogs og Frederikshavn White Hawks mødes i eftermiddag til søndagshockey.

Det er blot to dage siden, at holdene mødtes fredag aften. 

Her vandt et skarpt Odense-hold med 5-3 over et White Hawks-hold, der lavede et par defensive blundere, som Bulldogs-spillerne udnyttede til fulde i en ellers ganske tæt kamp.

Her fik Emil Aronsson debut for Frederikshavn og svenskeren gjorde en ganske fin figur, der på sigt kan blive en god signing, hvis pengene findes.

Han blev beskrevet således af vores mand i Nordjyske Bank Arena:

I Frederikshavn var der naturligvis øjne på Emil Aronsson, der debuterede i aften. Han har kontrakt en måned med vendelboerne, men at dømme efter dagens kamp, kan man godt begynde at finde pengene til en længere aftale med svenskeren. Han virkede pågående, puck-sikker, og gik glimrende ind i kæden med Christopher Frederiksen og Robin Johansson. Han og Johansson har tidligere spillet sammen på det succesfulde Mora mandskab, der rykkede op i den bedste svenske række SHL.

En anden mand, der har været en god signing foreløbig, har været Odense-målmand Fredrik Bergvik, der har leveret varen og skabt fin sikkerhed bag Odense-defensiven. 

Det forventer vi: Det må blive en tæt kamp nøjagtig som fredag aften, hvor tingene først blev afgjort i tomt bur til sidst. 

Hold øje med: Naturligvis Emil Aronsson, den nye mand hos Frederikshavn. Hos Odense må Sebastian Ehlers være sulten efter scoringer.

Skader/karantæner: Frederikshavn forventes at komme med samme mandskab som fredag, altså uden Stenbakken og Thomas Søndergaard. Sebastian Holm udgik i slutningen af kampen fredag. Fynboerne stadig uden en god flok spillere: To målmænd, Gillam og Søgaard, Oliver Villadsen, der er på vej hjem fra U20-VM og de skadede Simonsen, M. Jensen og Koivisto. Det betød, at fynboerne klarede ærterne med lige nøjagtig tre kæder fredag aften.

Historikken: Det er femte gang de to hold mødes, og Odense har en føring på 3-1 i sejre. Ingen af opgørene er endt i forlænget spilletid. 

Metalligaen.tv: Har Kasper Buch på plads til at guide dig gennem de 60 minutter i Spar Nord Arena. 

Statistikken: Ingen af holdene er supergodt med på formbarometeret: Odense har taget seks point i de seneste fem kampe, Frederikshavn fire. 


GOALSHOW: Se målene fra Herning-Herlev Herlev ydede god modstand, Herning vandt igen