Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Vigtig kamp for begge mandskaber i aften i Odense.

Fynboerne sled og slæbte som gale i torsdags i Herning, hvor et mål i sidste minut endte med et hjerteskærende nederlag på 0-1. Petter Hansson scorede det afgørende mål og blev derfor første mand i fem perioder, der fik scoret på Odense og Albert Adamsen.

Og det er netop det, fynboerne kan tage med til kampen i aften. Bortset fra nederlaget på 2-5 i Aalborg i første spillerunde, har modstanderne altså haft frygtelig svært ved at score på Odense. Kun to mål er lukket ind i tre kampe, og selv om det skulle have givet flere point end tre, er det trods alt positivt for Bulldogs.

- Vi var i kontrol i store dele af kampen i Herning - også i tredje periode. Og vi havde chancen for at lukke kampen i anden periode. Vi havde helt åbne chancer, men vi fik ikke udnyttet dem. Vi skal lære at være mere kyniske. Det er en opgave foran os, konkluderede Odense-træner Paul Thompson efter kampen i Herning.

Også Frederikshavn har en nylig Herning-oplevelse bag sig. Lørdag aften tabte White Hawks hjemmepremieren med 1-4 mod Herning efter en skuffende og ret tandløs indsats.

Der skal mere til, hvis White Hawks skal vinde i aften mod et altid hårdt fightende Odense-hold.

Det forventer vi: En tæt kamp mellem to hold, der arbejder hårdt på at holde tæt i defensiven. Det kan sagtens blive ret målfattigt.

Skader/karantæner: Odense var i Herning uden målmand Perhonen, Christopher Kamph, Radek Cip og Jonatan Tanus, mens Frederikshavn spillede i lørdags uden Mads Larsen, Bumagin og Bertelsen.

Hold øje med: Sebastian Ehlers var forrygende i den seneste hjemmekamp mod Rødovre. Fortsætter han de takter? Hos Frederikshavn mangler Jesper Jensen at finde sit ypperste niveau. Han kan blive en nøgle i forhold til at bryde Odenses defensiv op.

De indbyrdes kampe: Odense havde positivt regnskab mod Frederikshavn i sidste sæson med 11 point i de seks indbyrdes kampe.

Statistikken: Bortset fra 6-0 over Rødovre har Odense kun scoret to mål i tre kampe. Der skal et bedre snit til. Frederikshavn kan se på Lucas Andersen som næsten enegænger i de seneste to kampe, hvor han har scoret fire af fem mål.

Esbjerg-assistent tilfreds med offensiven mandag aften VIDEO: Se højdepunkterne fra Esbjerg-Herlev