Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Nederlaget til Herning i Metal Final4-semifinalen gjorde ondt på Odense, der stod foran den første finale siden 2016, indtil Philip Marinaccio afgjorde sagerne for midtjyderne i overtiden. 

Omvendt leverede fynboerne en indsats, der i den grad var med perspektiver frem mod den afsluttede del af grundspillet. 

Selv om Herning i semifinalen måske havde et lille overtag og derfor vandt fortjent, så fulgte Odenses fire kæder rigtig godt med midtjyderne.

I aften bliver modstanden mere tilgængelig med al respekt.

Ikke blot kommer Rødovre som bundhold, forstadskøbenhavnerne har det også pr. tradition vanskeligt mod de fynske hunde.

Og glem så ikke, at Odense har nappet en af Rødovres nøglespillere til den resterende del af sæsonen.

Viktor Bemström skiftede inden transferdeadline til Fyn fra Vestegnen, og svenskeren bliver naturligvis en forstærkning til den fynske defensiv, ligesom Rødovre har mistet en vigtig brik på blå linje. 

Så mon ikke Rødovre kommer til Fyn med et godt, stramt Olaf Eller-koncept? En stærk defensiv og forsøget på at spille på hurtige omstillinger. 

Det må være gæsternes chance i Spar Nord Arena i aften.

Rødovre-coach Olaf Eller:

- Odense har et godt organiseret spil, forankret i en solid defensiv og en stærk målmand De har været virkelig gode i år og bider Aalborg og Herning i hælene. Vi går ud til kampen som til alle andre - forsøger at lave den bedst mulige præstation. Vi ved at Odense har været en svær modstander for os i år, siger han til klubbens hjemmeside. 

Det forventer vi: Det ligger til en klar hjemmesejr til Odense i aften. Rødovre kommer under pres fra start i det fynske og spørgsmålet er, om Rørth og co. kan kapere det fynske tryk.

Historikken: Heller ikke statistikken taler for Rødovre. Odense har vundet fem opgør, scoret 15 point og står med en målscore på 33-9 i de indbyrdes opgør. 

Statistikken: Odense har scoret 14 point i de seneste fem hjemmekampe, mens Rødovre med syv point i de seneste fem udekampe faktisk også står glimrende rent formmæssigt, hvis man kun tager udekampene.

Hold øje med: Odenses Kristian Jensen scorede i Metal Final4-semifinalen og synes fuldstændig at have fundet evnen til at stå det rette sted i indeværende sæson. Hos Rødovre har Mikkel Binou Jensen spillet et godt 2023 og kan være manden med de overraskende momenter i aften.

Skader/karantæner: Odense spillede Metal Final4 uden Brien Diffley, Rødovre har altså mistet Viktor Bemström til Odense og Jacob Böll til Frederikshavn. Alberto Pison, Lukas Bach Nielsen og Frank Gymer var i forvejen ude, men Rødovre har altså kunnet glæde sig over en lang pause. 


Sikker Odense-sejr efter målrig anden periode VIDEO - HETAG HØJDEPUNKTER: MÅL OG REAKTIONER fra Frederikshavn WH-Herning BF