Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Rødovre håber på stor opbakning og sæsonens første hjemmesejr, når det i aften går løs mod Odense Bulldogs i Rødovre Centrum Arena. Det har Mighty Bulls i den grad brug for, hvis der skal sejrsoptimisme ind i truppen og hvis der skal knyttes et håb i forhold til at rykke i tabellen og stadig være i kampen om den ottende plads i slutspillet.

Lukas Bach Nielsen har fået en glimrende start i sin nye klub og møder i aften sine holdkammerater fra i fjor hos Odense Bulldogs.

- Jeg er glad for at være kommet til Rødovre, det et dejligt sted og håber på, at jeg kan få en masse istid. Jeg synes det er en super fed gruppe mennesker der er her, både på og udenfor isen og alle har taget rigtig godt imod mig, siger han.

- Vi ser frem til at møde Odense, vi glæder os altid til at spille kamp. Denne kamp glæder jeg mig dog personligt meget til, fordi det jo er imod min gamle klub. Vi går altid ind med en indstilling om at vinde kampen, så det ændrer sig ikke. Odense er et godt hold, så det bliver spænende at prøve kræfter af mod dem, lyder det fra Lukas Bach Nielsen.

Hos gæsterne fra Odense er der ingen diskussion i aften. Hvis fynboerne for første gang siden 2018 skal med i Metal Final4, gælder kun en ting, og det er tre point. Men Odense kommer til at kæmpe for sagen i Rødovre, hvor de to hold ofte har spillet tætte og hårde kampe i de seneste sæsoner.

Det forventer vi: Et Rødovre-hold, der lugter en formnedgang hos Frederikshavn, kommer til at presse Odense, der dog har favoritværdigheden.

Statistikken: Rødovre har kun hentet et enkelt point hjemme i sæsonen. Er første fredagskamp måske løsningen? Odense har skiftevis vundet og tabt i de seneste fem kampe. Holder den stime, bliver det til sejr i aften.

Historikken: Odense vandt det første opgør i sæsonen med 7-1 og har scoret hele 22 gange i de seneste tre opgør mod Rødovre, hvis man tæller sidste sæson med.

Skader/karantæner: Odense var uden Gorm Topholt, Mathias Mølgaard og Rasmus Simonsen mod Aalborg, mens Rødovre manglede Johan Lundgren, Alberto Pison og Tristan Lee Juhl Petersen i det seneste opgør mod Esbjerg.

Hold øje med: Radim Piroutek scorede mod Aalborg og har gennemgående leveret en flot sæson for Odense. Rødovre har Jonathan Brinkman som ”varm mand” med tre point i de seneste to kampe.


FEM SPILLEDAGES KARANTÆNE til Jannik Christensen, Esbjerg Energy OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-Herning Blue Fox