Kampstart 18:00 i Bitcoin Arena

Vi skulle langt hen i sæsonen, før Rungsted og Odense for første gang tørner sammen, og det er vel ganske overraskende - alt taget i betragtning, at fynboerne pt. ligger over de forsvarende danske mestre i tabellen.

Når man taler med folk ude i ishockey-Danmark venter folk også bare på, "at Rungsted kommer i gang", og holdet ser også så stærkt ud på papiret, at der på et eller andet tidspunkt må komme en stime.

Måske kan ansættelsen af Thor Dresler i trænerteamet give et nødvendigt boost.

I dag får Rungsted fornøjelsen af et Odense-hold, der er skruet således sammen, at det er vanskeligt at spille imod. Fynboerne viste fredag aften i Vojens, at holdet er taktisk stærkt og står kompakt, og det var kun et par individuelle fejl, der betød, at fynboerne kom afgørende bagud i Vojens i en ret "lukket" og taktisk kamp uden mange store chancer.

Spørgsmålet er, om Rungsteds mange kreative spillere med Persson i spidsen kan bryde Bulldogs-mandskabet op i aften.

Hold øje med: Mattias Persson kan netop være "dåseåbner" mod Odense, som formentlig vil stå tungt i midtzonen og slå til på omstillingerne. Hos fynboerne er det en spiller som Jonatan Tanus, der skal slå til og score de nødvendige mål, når/hvis der kommer muligheder - også i overtal.

De indbyrdes kampe: Odense vandt det næstsidste opgør mellem de to hold i fjor, men til gengæld har Rungsted vundet 11 af de 12 seneste opgør mellem de to klubber og plejer at have ret godt styr over fynboerne.

Det forventer vi: Rungsted med initiativ og måske også nu spillelyst med ny træner. Odense får en vanskelig aften i det nordsjællandske, og skal være helt på stikkerne for at få noget med hjem. 

Statistikken: Fem point i de seneste fem kampe er de barske realiteter for begge mandskaber på formbarometeret inden dagens match. 

Skader/karantæner: Odense manglede Topi Piipponen, Christopher Kamph og Radek Cip fredag i Vojens, mens Rungsted spillede uden Sebastian Bergholt i målorgiet i Esbjerg dagen forinden. 


METAL FINAL4-HOLDENE ER KLAR RETRO: Jysk-fynsk sibirisk aften sluttede kl. 00.08