Kampstart 19:00 i Bitcoin Arena

I aftenens enlige kamp i Metal Ligaen tager Rungsted Seier Capital imod Odense Bulldogs og selv om det næsten lyder som en kliché i disse uger, så gælder det i den grad kampen om pladserne i Metal Final4 i aften.

Odense er to point foran Rungsted og har en kamp færre, så hjemmeholdet har lidt mere pres på sig i aften.

Vi husker, at det ikke er længe siden, de to hold senest mødtes i den famøse kamp, hvor Rungsteds "spøgelsesmål" blev bortdømt i straffeslagskonkurrencen og Odense derfor tog to point. 

Det var en kamp, hvor holdene havde hver sin halvdel af kampen.

Odense spillede gedigen offensiv hockey i den første halve time og førte 4-0, inden Rungsted tog over og fik 4-4 i den ordinære tid. 

Og så var der altså en overtid, hvor Stefanos Lekkas reddede kastanjerne ud af ilden for Odense, inden Gorm Topholt blev matchvinder på en vild aften i Odense.

Bliver det lige så vildt i aften? Rungsteds skadesliste har på det seneste været en "håndfuld" og det kan blive en udfordring mod Bulldogs' fire kæder, der bare rullede på mod Frederikshavn fredag aften.

Skader/karantæner: Odense har på det seneste haft Rasmus Simonsen ude, mens Rungsted har manglet Mathias Røndbjerg, Frederik Bjerrum, Sebastian Bergholt, Matt Pompei og William Back. Spændende om der er folk tilbage hos nordsjællænderne. 

Det forventer vi: Et Rungsted-hold, der kommer koncentreret ind fra start for at undgå Odenses altid hidsige forsøg på at levere en "tung åbning". 

Statistikken: Kampprogrammet har hidtil kun tilsagt Odense to udekampe af syv mulige, så det skal blive interessant at se, om fynboerne agerer bedre på udebane end senest mod Esbjerg, hvor det blev til 1-2 i Granly Hockey Arena efter en halvsløj indsats. Fynboerne skal holde et ekstra øje på Mattias Persson og Lucas Andersen, der har kombineret sig til 25 point hidtil i sæsonen. 

Historikken: De seneste to opgør i Bitcoin Arena har haft hver sit fortegn. Odense vandt i februar med 5-0, mens Rungsted tog en 4-1-sejr i januar.

Hold øje med: Den store lettiske back Arturs Salija spillede fremragende fredag aften for Odense mod Frederikshavn, mens Rungsteds Nick Moutrey har været meget stærkt kørende på det seneste som en solid offensiv kraft. 

 


BT's Gyldne Fløjte uddeles i aften HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra kampen mellem Frederikshavn og Aalborg