Kampstart 17:30 i Frøs Arena

Rekordtidlig kampstart på en hverdag i Vojens, men forhåbentlig er der sønderjyder og fynboer, der måske lige tager en time tidligere fri fra job og gør sig klar på lægterne i Frøs Arena.

I hvert fald får de en inciterende og spændende menu til aftensmadstid, når SønderjyskE og Odense Bulldogs mødes i den tredje kvartfinale.

Som bekendt står der 1-1 efter to kampe og lige nu er det Odense, der har mental overhånd. I godt og vel 90 spilleminutter har fynboerne og målmand Perhonen holdt målet rent, og det må give Bulldogs blod på tanden før dagens kamp.

Fynboernes koncept søndag aften var klart: Stærkt omstillingsspil ud fra en tæt defensiv, som fortsatte gennem hele kampen. Odense havde ingen problemer med at køre kampen hjem mod et tamt SønderjyskE-hold. 

Formentlig bliver det en helt anderledes modstander, Odense møder i aften, som træner Mario Simioni skitserer: 

- Vi skal slå tilbage tirsdag aften, men det kræver en mere koncentreret indsats end den vi leverede i søndags. Vores pasningsspil var langt fra normalen. Det var alt for nonchalant og det er meget typisk, når koncentrationen ikke er der og det er mangel på respekt for en god modstander, når man tager for let på tingene. Det skal laves om og det starter tirsdag aften, påpeger han i optakten på SønderjyskE's hjemmeside. 

Skader/karantæner: SønderjyskE var ramt på backpladserne søndag med Öhman, Holzmann og Gatz ude. Desuden manglede Nicolaj Henriksen, Mathias Borring og William Boysen, så bredden - specielt i defensiven - er presset lige nu hos sønderjyderne, hvis ikke der bliver folk klar til i dag. Odense havde Anton Schou tilbage og således kun Mikkel Hansen på skadeslisten. Både Oliver True og Martin Eskildsen fik ordentlige riv på bentøjet i løbet af tredje periode søndag. 

Det forventer vi: At SønderjyskE kommer stormende ud med et langt tungere pres og skøjteløb end søndag. Kan Odense modstå sønderjydernes pres i det første kvarter er der basis for en helt jævnbyrdig kamp.

Hold øje med: Vi skal se noget mere fra folk som Cam Brown og Matt Foget, der skal udgøre den kreative kerne hos SønderjyskE, der også skal have gang i powerplay-spillet som var helt elendigt søndag. Hos Odense håber man på, at Samu Perhonen kan fortsætte sin forrygende stil fra søndag, hvor han tog ALT. Finnens bedste kamp i sæsonen. 

Statistikken: Gigantisk spilletid til Odense fire topbacker, der alle noterer omkring 25 minutter pr. kamp. Indtil nu ser det ikke ud til at trætte Sova, Larsen, Auk og Weichel. Hos SønderjysKE noterer vi, at Szmatula, Vedel og Frank alle står med -3 i plus/minus efter to kampe. 


BILLETTERNE TIL ISHOCKEYFESTERNE MOD FINLAND TIL SALG Rungsted overfaldt Herning og vandt sikkert