I morgen begynder Metal Ligaen igen. Vi leverer i løbet af mandagen fem hurtige fokuspunkter for hvert mandskab frem mod næste del af grundspillet. Vi begynder med Odense Bulldogs, der ligger sidst og nummer ni i tabellen

* Kan fynboerne holde sig ”mentalt oppe”? Udviklingen lige før pausen var bekymrende for Pelle Svenssons tropper. Odense hentede Herning og var á point med midtjyderne, men tre kampe senere var Odense ni point efter. Det ser svært ud nu i forhold til ottendepladsen, og Bulldogs skal helst ikke halte alt for meget længere bagud. Det kan komme til at gå ud over moralen i truppen – og det vil være fuldstændig naturligt. Der skal point på bordet. Hurtigt!

* Fortsætter Evan Cowley sit fremragende spil? Den sympatiske canadier i Odense-målet har været meget stærkt kørende og har ”hentet point” til Fyn allerede. Han spiller stort set alle minutter og spørgsmålet er, om han kan fortsætte sit høje niveau uden at blive alt for træt.

* Odenses fightervilje er vigtig. Når Bulldogs-spillerne har været bedst i den her sæson, har de siddet helt oppe i haserne på modstanderen i 60-65 minutter. Det har været en fornøjelse at se, og viljen skal være på højeste niveau, når Odense går på isen i morgen i Vojens.

* Hvem scorer målene? Henry Hardarson har været god og fundet garnet en del op til landsholdspausen. Gennemgående mangler Bulldogs dog mål og målscorertyper. Lukas Lundvald måske? Og der synes også at ligge et potentiale i den lille 23’er Riley Bourbonnais, der lyner i glimt. Og hvad med Mikkel Jensen, hvis han på et tidspunkt får chancen igen?

* Udebane: Odense hentede fire point ude i HELE sidste sæsons grundspil. I denne sæson har Odense allerede hentet fire point på udebane, men det er tvingende nødvendigt, at Bulldogs begynder at vinde mere, når holdet er steget ud af bussen.


Metal Ligaens fanpanel: Herning-dominansen er "død og begravet", Poulsen og de unge imponerer VIDEO: Det ville være en ære at afslutte karrieren i Rungsted