7-1 til fynboerne uden problemer

Det var overlegent, hvad Odense Bulldogs præsterede mod et Rødovre-hold, der i aften fremviste så rystende dårligt defensivt spil i første periode, at kampen var afgjort allerede efter 20 minutter.

Katastrofale pucktab, dårligt udspil og hasarderede driblinger i egen zone kendetegnede gæsterne i kampens indledning, og det straffede et kynisk Odense-hold nådesløst.

Allerede efter 73 sekunder stod der 2-0 på tavlen efter mål af Skvorcovs og Mølgaard, der begge fik lov at fordoble målscoringen som perioden skred frem.

Rødovres dårligdom i egen zone blev udstillet mest eklatant, da Jonathan Brinkman driblede ind foran eget mål og mistede pucken.

Kort efter havde Skvorcovs scoret for Odense.

Det var meget svære betingelser for Wulff i Rødovre-målet, der blev skiftet med Louis Ingvordsen i pausen.

Reserven gjorde det godt i sin Metal Liga-debut, og Ingvordsen - tidligere Hvidovre-knægt - fik anerkendende klap på skulderen efter kampen.

Magnus Sundquist havde fået sine spillere bedre stillet ind i anden periode, hvor Rødovre-spillerne fra start arbejdede langt hårdere på skøjterne og havde mere bid i tacklingerne.

Tristan Petersen var det store lyspunkt, og han skaffede den udvisning, der førte til reduceringen af Saarelainen.

Det troede man i hvert fald hos gæsterne, men der var så stor tumult inde foran Lekkas i Odense-målet, at målet blev annulleret efter gennemsyn.

Det gjorde det til gengæld ikke, da lange Jacob Böll smart og præcist satte et skud op i nærmeste hjørne.

Nu 4-1 på tavlen, et lille håb for Rødovre, der dog varede kort.

Magnus Povlsen blev oversprintet af Radim Piroutek og ex-frederikshavneren satte sit første mål i Odense-trøjen. Otto Nieminen gjorde det til 6-1 i powerplay for fynboerne inden pausen. Der var lukket.

Tredje periode blev mere eller mindre transport med Odense i teten. Fynboerne sluttede af med 7-1-målet, da Jesper Thörnberg erobrede pucken fra en skrantende Rødovre-defensiv og satte pucken gennem benene på Ingvordsen.

Kredit til Odense for sikker eksekvering af mulighederne, men fynboerne havde for let spil i aften mod et Rødovre-mandskab, der udviste skuffende disciplin i egen zone.

Det er første punkt på Magnus Sundquists dagsorden frem mod mandagskampen hjemme mod Frederikshavn.

Den ukrainske back Merezhko var sammen med Gunars Skvorcovs og Mathias Mølgaard de stærkeste hos hjemmeholdet i aften, mens Rødovre på en dårlig aften havde Ingvordsen og Böll og Tristan Petersen som lyspunkter i glimt.

Joseph Jonsson blev helten, da Herlev vandt i Esbjerg SønderjyskE fortsætter sejrsstimen