Ingen problemer for topholdet i Bitcoin Arena

Rungsted Seier Capital-Herlev Eagles 8-1 (3-0,4-1,1-0) Efter fire tætte kampe mellem Rungsted og Herlev var der i aften ingen nåde fra topholdets side mod et skadesramt Herlev-hold, der måtte tage den korte tur hjem med en ordentlig lussing. Rungsted vandt hele 8-1 efter en kamp, der allerede var afgjort efter første periode.

Første periode blev en underholdende affære, især i kampens første ti minutter, blev der spillet tjubang-hockey.

Begge holds koncentration lod noget tilbage at ønske. Derfor var det næsten logisk, at det skulle blive på en omstilling kampens første mål skulle komme. Herlev havde en løs chance, men Rungsted snuppede pucken og løb kontra.

Det var først i andenbølgen, at pucken kom i mål og det gjorde den på et Shane Hanna-håndledsskud fra blå linje.

Kampen var helt lige i den første periode af kampen, men lige så stille opstod der flere perioder, hvor Rungsted bed sig fast i gæsternes zone.

Det svingende forsvarsspil fortsatte, og det gav Alex Wideman mulighed for at ligge pucken i det tomme mål efter Christian Elmose, på mystiskvis ville blande sig i spillet og blev fanget i modsatte side af målet.

Kort efter blev det 3-0 til hjemmeholdet. Charlie Sarault styrede liggende i luften Shane Hannas skud i mål. Fornem detalje af den canadiske center.

Herlev havde også deres muligheder, men de var ikke nær så gode som hjemmeholdet til at bide sig fast i længere perioder og dermed lægge pres på.

Til gengæld startede anden periode med et Eagles powerplay og med et målmandsbytte. Elmose ud og Emil Jidskog ind. Powerplayet blev udnyttet. En smule held spillede ind da Joseph Jonsson tæt under mål styrede/ramte pucken og snød Cristopher Nihlstorp.

Håb til udeholdet, tidligt i kampens midterste periode. Det blev dog ved håbet.

Halvanden minut efter slog Rungsteds powerplay til. Nichlas Hardt var skarpretter efter Marcus Olsson og Mattias Persson havde kombineret sig igennem Herlev-boxen.

Herfra gik det ned af bakke for udeholdet, der tydeligt tabte modet.

En Herlevback sendte en pasning ud i midtzonen, uden adresse, mens begge hold skiftede. Morten Jensen stod klar på egen blå linje og modtog pucken, som han straks sendte videre til Hampus Gustafsson der i en to-mod-en fandt en fri Nikolaj Rosenthal til 5-1.

Det blev værre for Herlev. Kort efter blev Anton Johansson udvist og sendte på ny hjemmeholdets farlige powerplay på isen. 11 sekunder gik der før Alex Wideman havde fundet Charlie Sarault helt fri i bagrummet. Ingen problemer for Sarault der firsttimede Rungsted på 6-1.

Vi var på dette tidspunkt kun halvvejs i kampen.

I anden periode var der i det hele taget ikke meget der ville lykkes for Herlev ud over den tidligere scoring. Kun fire skud på mål i alt var ikke i nærheden af at være nok for at kunne følge med Rungsted.

Rungsted kom på 7-1 inden anden periode sluttede. Rasmus Andersson sendte sit 19. sæsonmål i kassen sat op af Alex Wideman, igen stod en Rungsted-spiller helt fri i bagrummet og Emil Jidskog prisgivet i målet.

Faktisk havde Herlev en god mulighed for en reducering inden pausen. Efter Rungsteds scoring havde Herlev pucken i hjemmeholdets zone i halvandet minut. Men de tre gange der blev sendt skud afsted mod mål, blev de blokeret eller også var de ikke i nærheden af at ramme målet.

Der var ikke meget at spille for inden tredje periode, det samme havde Rungsted-træner Erik Hjalmarsson noterede sig og skiftede målmand for at give et hvil til svenske Nihlstorp og nyttig spilletid til unge David Grubak.

Herlevs kun tre kæder, gik ind til tredje periode, i en ren overlevelses kamp, for ikke at blive ydmyget mere, end der allerede var sket i kampen. Men de manglende ressourcer havde sat sine spor, og det var ikke meget som gæsterne kom frem til.

I stedet blev det faktisk bare endnu sværere at være Herlevspiller, da Alexander Lindqvist-Hansen pådrog sig en game misconduct. Herfra så den noget hårdt dømt ud.

Fem minutters powerplay konverterede Rungsted til endnu en scoring ved Marcus Olsson der styrede en pasning fra Nichlas Hardt i kassen til 8-1.

Der var ikke meget gnist tilbage og Herlev måtte i flere omgange agere statister når Rungsted fik etablerede sig i gæsternes forsvarszone.

Et skud i tredje periode var hvad det blev til for Herlev, der i kampens sidste to perioder i alt formåede smide fem pucke på mål. En trist aften for Herlevs kun tre kæder og en sikker sejr for hjemmeholdet, der gav masser istid til fjerdekæden og reservemålmanden, hen i mod slutningen af kampen.

Bulldogs fightede sig til tre point i Vojens Tæt affære i Vendsyssel endte op med Frederikshavn-sejr