Daniel Kønig Hansen klar om nogle uger

Da den finske back Konsta Mäkinen blev hentet til SønderjyskE for et par uger siden blev hentet til klubben, lød det fra den lyseblå lejr, at en anden back, Daniel Kønig Hansen, var ude på ubestemt tid. 

- Det har hele tiden været planen, at vi skulle hente en back mere ind før Continental Cup, og nu blev Daniel Kønig Hansen skadet i den seneste kamp og er ude på ubestemt tid, og derfor er det naturligt, at vi trykker på knappen nu, lød det fra SønderjyskE-træner Kim Lykkeskov 4. oktober. 

Vi har ikke fået sat "kropsdel" på Daniel Kønig Hansens skade, men det forlød fra det sønderjyske, at det var et spørgsmål om, at Daniel Kønig Hansen enten skulle opereres og stort set ville være ude i resten af sæsonen, eller at han kunne slippe for operation og dermed blive hurtigt klar igen.

I går skrev sportschef Kim Lykkeskov hos sønderjyderne i en sms til redaktionen - på forespørgsel - at Daniel Kønig Hansen slipper for operation. 

- Han slap heldigvis for operation, så vi tænker han kan være klar om nogle uger, lyder det fra Lykkeskov, der dermed kan håbe at have et maksimalt setup af backer klar til Continental Cup-semifinalen, der spilles midt i november i Vojens.

Her får SønderjyskE besøg af Nottingham Panthers, Amiens og et endnu ikke kvalificeret mandskab. 

 

 


OPTAKT: Esbjerg Energy-Odense Bulldogs Scheels hånd er brækket: Misser braget i morgen