- Vigtigere at reagere rigtigt på modgang, siger administrerende direktør

De sønderjyske importspillere har på tallene ikke imponeret frygtelig stort i denne sæson, og spillemæssigt er de udenlandske profiler heller trådt i så stor karakter, som omgivelserne i Sønderjylland havde håbet og forventet. Eksempelvis kniber den øverste SønderjyskE-import på topscorerlisten sig lige nøjagtig ind i top 40. 

Men det er for tidligt at fælde dom over de sønderjyske imports, siger administrerende direktør Klaus B. Rasmussen i et interview med Der Nordschleswiger i forbindelse med lanceringen af SønderjyskE's regnskab, hvor der gøres status over de forskellige sportsgrene. 

- Eksempelvis har en spiller som Anthony Nigro kæmpet hårdt med skader, mens unge spillere som Josh McDonald og Phil Lane nu og da har vist, hvad de kan. Men de skal vænne sig til at være bærende spillere på et hold i Europa. Deres kunst er, at de skal ramme deres højeste niveau oftere. Udlændingene er ok kørende, og hos os er teamet mere, hvordan vi reagerer på modgang. Der skal spillerne lære at rykke og ikke bryde sammen, siger Klaus B. Rasmussen.

Han hentyder naturligvis til de kampe, hvor SønderjyskE-holdet er knækket helt sammen - eksempelvis mod Herlev senest, hvor de lyseblå tabte en 3-1-føring på 36 sekunder, hvor Herlev scorede tre gange. 

 


Tre spilledages karantæne til Lukas Lundvald Nielsen OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Odense Bulldogs