Sønderjyderne fik prisen overrakt i egen hule før dagens kamp mod Herning

SønderjyskE Ishockey Support vandt for fjerde gang i historien prisen som årets supporterklub, som kaldes Søren Stockfisch-prisen, opkaldt efter sønderjydernes populære sportschef, der altid havde tid til overs til fansene fra alle klubber. 

Sønderjydernes supporterformand Per Bjerregaard fik prisen tildelt af DIU-direktør Ulrik Larsen med følgende motivering. 

SønderjyskE Ishockey Support tildeles nu Søren Stockfisch-prisen som årets supporterklub  i 2018/19-sæsonen. Ikke blot har supporterne været med til at skabe en stemning, der i sidste sæson bragte tilskuersnittet op på rekorden 3270 tilskuere pr. kamp, SønderjyskE Ishockey Support møder også altid talstærkt op til udekampene, uanset hvor vi er i landet. 

SønderjyskE Ishockey Support rummer et stort engagement, og har mange lokale arrangementer og events gennem sæsonen, ligesom klubben streamer og laver højdepunkter på livet løs. 

SønderjyskE Ishockey Support en af de supporterklubber, der for nylig skrev under på en erklæring om større sikkerhed i hallerne og fairness blandt tilskuergrupperne, og sidst, men ikke mindst formåede SønderjyskE-supporterne at fylde hallen til den fjerde finalekamp, selv om man var nede 0-3 i kampe. 

Hyldesten af mesterholdet fra Rungsted efter kampen var formidabel og fair, og viste, at man sagtens kan være modstandere, mens kampen er i gang, men bagefter også i stand til at hylde en værdig vinder. Stort tillykke til SønderjyskE Ishockey Support med Søren Stockfisch-prisen!

Søren Stockfisch-prisen gives til en supporterklub eller supporterfraktion, der enten har arbejdet stærkt "som fan- eller supportergruppe" over en hel sæson eller taget et bemærkelsesværdigt initiativ på fan eller supporterfronten, som der er lagt mærke til i dansk ishockey.


Odense brændte straffeslag i tredje periode, Rødovre vandt i overtid MADS ELLER sæsonens første målscorer