Adam Ohre kommer ind fra Timrå på en uges kontrakt

SønderjyskE's målmand Patrick Galbraith er skadet for øjeblikket og bliver ikke klar til Continental Cup Super Final i den kommende weekend.

Nicolaj Henriksen er på hårdt arbejde for øjeblikket, og for ikke at overbelaste Henriksen, har SønderjyskE nu lejet en svensk målmand ind på en uges kontrakt. 

Det er den 24-årige Adam Ohre, der kommer ind fra Allsvenskan og Timrå. Her har Ohre stået fire kampe med en redningsprocent på over 94 i alt. 

- Vi gør det for ikke at drive rovdrift på Nicolaj Henriksen nu, hvor der venter et ekstraordinært stramt program. Nu låner vi Adam Ohre, der kommer fra Timrå IK i Allsvenskan, og de kunne heldigvis også se værdien i at sende ham over til os i en uges tid, siger sportschef Kim Lykkeskov til sønderjydernes hjemmeside. 

Adam Ohre har spillet det meste af sin juniortid i Timrå, og har i seniorkarrieren pendlet lidt frem og tilbage fra klubben og bevæget sig både i Allsvenskan og Division I. Han har spillet flest kampe i Division I - tredjebedste række - men har altså grebet chancen hos Timrå i denne sæson, når han har fået den fra Victor Brattström, der har stået 31 kampe. 


Odense Bulldogs opruster på salgsfronten Continental Cup: Da SønderjyskE erobrede de italienske bjerge