Denne aften var Kim Lykkeskov tilfreds med spillernes indsats

Ikke siden begyndelsen af 90'erne, da SønderjyskE i skikkelse af Vojens IK rykkede op i den bedste række, havde tilskuerne i Frøs Arena oplevet et hjemmehold med blot en importspiller i opstillingen. Men sådan var det i aftes, da Brendan Harms var ene mand til at forsvare de udenlandske farver. De andre fire i Mario Simionis trup var ude.

Det var såmænd træneren selv, der var i Coronakarantæne på grund af et tilfælde nær ved Simioni. Derfor var det ikke uventet, at SønderjyskE i går tabte til et næsten fuldtalligt Esbjerg-mandskab. 

Indsatsen blandt de resterende spillere kunne der ikke pilles ved denne gang, sagde sportschef Kim Lykkeskov, der i tirsdags efter nederlaget i Rungsted var ude med riven efter sine spillere i Der Nordschleswiger. I aftes sagde han følgende til samme avis: 

- I lang tid var vi tættere på 2-2, end Esbjerg var på 3-1. Deres 3-1-mål gjorde rigtig ondt på os. Der var synlige fremskridt, selv om vi tabte. Vores attitude og indsats var til hundrede procent, konstaterede Kim Lykkeskov til avisen. 

SønderjyskE møder tirsdag aften Herlev, der med sejren over Odense træder sønderjyderne i haserne i kampen om sjettepladsen, hvor SønderjyskE ligger lige nu. 


Herning-træner savnede intensitet hos sine spillere VIDEO: Højdepunkter fra Herning Blue Fox-Aalborg Pirates