Ni mål, da brandvarme sønderjyder tog tre point i Ørneborgen

Herlev Eagles-SønderjyskE 4-5 (2-2,1-2,1-1) Det går sjældent stille for sig, når Herlev og SønderjyskE mødes i denne sæson, således heller ikke i aften i PM Montage Arena, hvor tilskuerne blev budt på hele ni scoringer.

Det første kom allerede efter 33 sekunder, hvor Joonas Riekkinen tampede 1-0-kassen for hjemmeholdet. En perfekt start foran 584 tilskuere, der kunne se et Herlev-hold i fuld besætning mod gæsterne, der stadig manglede en lille håndfuld skadede spillere.

Der er dog kommet en vis bredde hos sønderjyderne på det seneste, og det kunne man se i aften, hvor gæsterne diskede op med fem forskellige målscorere.

Inden for et minuts penge og lige inden, der var gået et kvarter, havde Daniel Kønig Hansen og Frederik Bjerrum vendt billedet og bragt gæsterne på 2-1.

Kort før første pause fik Magnus Molge - der er godt kørende for øjeblikket - udlignet for hjemmeholdet.

Det fortsatte med at bølge videre i anden periode. Lige over halvvejsmærket scorede to af SønderjyskE's imports med tre minutters mellemrum. Først Phil Lane og siden kaptajnen MacGregor Sharp, der var tilbage igen efter en pause tirsdag aften.

Herlev gav ikke op i den underholdende kamp og selvfølgelig ikke en kamp uden førstekæden på scoringslisten. Brett Thompson og Johan Skinnars stod bag 3-4-målet, der lukkede anden periode.

Martin Eskildsen fejrede sin 24 års-fødselsdag med at sætte SønderjyskE's 5-3-mål, og selv om Herlev fik reduceret i undertal ved Victor Rollin-Carlsson med 11 minutter endte gæsterne med tre point og en tredjeplads i tabellen.

Ligesom Herning passerede SønderjyskE også Frederikshavn i tabellen, mens Herlev er på syvendepladsen.

Desværre havde vi ingen reporter til stede i Herlev i aften. Kampen skrevet på baggrund af kamprapporten.