Herlev-kaptajnen dominerer ikke kun på topscorerlisten

En af de mest interessante statistikker overhovedet er Time on Ice, hvor man altså kan se, hvor meget istid de forskellige spillere får - både i alt - men også pr. kamp. Statistikkerne på Metalligaen.dk er netop ført ajour med samtlige spilleres istid, og det er bemærkelsesværdigt, at Herlevs kaptajn Brett Thompson - der ligger nummer et på topscorerlisten - også dominerer, når man kigger på, hvor meget tid på isen, spillerne får. 

Thompson får 25.24 minutter på isen pr. kamp og spiller altså langt over en tredjedel af hver enkelt af Herlevs matcher. Dermed understreges hans enorme betydning for holdet. 

På andenpladsen på den liste finder en af aktørerne på ugens hold, Cole Candella fra Odense, der hænger i med 24.12 minutter pr. kamp. Han forfølges af en anden "Ugens hold"-spiller, nemlig Mike Little fra SønderjyskE, der noteres for 24.01 minutter pr. kamp.

Den øvrige top 10-liste over holdenes absolutte nøglespillere ser således ud (gennemsnittet er med hundrededele). Tre angribere og syv backer finder plads på listen, og Aalborgs Anders Krogsgaard er danskeren med mest spilletid pr. kamp. 

4. Anders Krogsgaard (Aalborg) 23.60 minutter
5. Nick Crawford (Rødovre) 23.45 minutter
6. Willie Raskob (Rungsted) 23.39 minutter
7. Daniel K. Nielsen (Herning) 23.35 minutter
8. Shane Hanna (Rungsted) 23.27 minutter
9. Joonas Riekkinen (Herlev) 23.27 minutter
10. Johan Skinnars (Herlev) 22.85 minutter


Aalborg mangler fire spillere i morgen - to ude på ubestemt tid UGENS HOLD PÅ METALLIGAEN.DK - Se hvem der er med