Redaktionen her på Metalligaen.dk sætter ugens hold som en A-kæde med de mest markante spillere i ugens kampe. Her er ”de seks udvalgte” baseret på ugens matcher.

Målmand: Evan Cowley (Odense): Nok gik der seks kasser ind på Cowley i løbet af ugen, men antallet af redninger, som Evan Cowley præsterer og præsenterer er svært imponerende. 34 redninger mod Esbjerg og 36 redninger mod Frederikshavn fortæller om det fundament, den lange canadier udgør for Bulldogs. 

Back: Mike Little (SønderjyskE): Har udviklet sig til en af ligaens absolut bedste backer. Amerikaneren med fortid i flere gode europæiske ligaer leverer et hav af assister, får masser af spilletid og er defensivt bundsolid. I fredags lagde han til med 1-0-scoringen mod Esbjerg. 

Back: Cole Candella (Odense): En af de mere upåagtede udlændinge i Metal Ligaen, men ikke desto mindre er Candella en vigtig mand for Odense, der er med inde på isen i de afgørende situationer. Sådan var det også i den forgangne uge, hvor han scorede i overtid mod Esbjerg og såmænd også udlignede til 3-3 mod Frederikshavn. Vigtige mål og gode stats hele vejen i begge kampe.

Forward: Martin Højbjerg (Aalborg): Fik ikke udbytte fredag aften, hvor han ellers forsøgte ihærdigt i Rungsted. Til gengæld var Martin Højbjerg her, der og allevegne i tirsdagens lokalbrag mellem Aalborg og Frederikshavn. Ikke blot scorede han to mål, han cirklede også fremragende med tvillingebror Mikkel og styrmand Julian Jakobsen. 

Forward: Mattias Persson (Rungsted): Den svenske supertekniker er for alvor kommet i gang og leverede en blandt mange gode Rungsted-præstationer fredag aften mod Aalborg. Persson og Marcus Olsson - og Rasmus Andersson - er blevet brandfarlige og i powerplay sætter Persson medspillerne op efter behag. To assister i 3-1-sejren.

Forward: Nicklas Carlsen (Rødovre): Jubilæum med 300 kampe i Rødovre-trøjen tirsdag aften, hvor han var med i en helt jævnbyrdig kamp mod gæsterne fra Herning. Her var Carlsen evigt fightende som altid, noterede sig for små 19 minutter og tog altså matchvinderrollen med en kongescoring til 1-0. 


Time on ice: Thompson får mest istid pr. kamp Continental Cup: Sønderjysk gensyn med Myllykoski og Rantanen