Redaktionen har valgt ugens A-kæde

Metal Final4 overskyggede Metal Liga-begivenhederne i den forgangne, men der blev altså også spillet fem ligakampe i ugen – fire tirsdag og Herning-SønderjyskE fredag aften.

På den baggrund har redaktionen sat følgende A-kæde for ugen i Metal Ligaen – og fortvivl ikke, All Star-holdet for Metal Final4 følger senere i dag.

Målmand: Tadeas Galansky (Frederikshavn) Det var en stor uge for Frederikshavn og ikke mindst Galansky, der også i Vojens tirsdag aften diskede med en flot kamp og 27 redninger på 29 skud.

Back: Patrick Madsen (Frederikshavn): Leverede sin sædvanlige solide indsats i Frederikshavns defensiv tirsdag aften, som han ovenikøbet krydrede med to scoringer, der vendte kampen i Frøs Arena. Stor fighter.

Back: Lasse Bo Knudsen (Aalborg) Normalt defensivt orienteret, men tirsdag aften mod Rødovre skøjtede han fremad og deltog i offensiven med både mål og assist i nordjydernes 7-2-sejr.

Forward: Frederik Bjerrum (SønderjyskE) Yderst toneangivende i den jævne kamp mellem SønderjyskE og Frederikshavn. Assister på begge mål, masser af skud, flere scoringschancer og i det hele taget vældig iøjnefaldende indsats.

Forward: Mark MacMillan (Herning) Er virkelig vokset som sæsonen er skredet frem og viste styrke og stærkt skøjteløb ved 1-0-scoringen fredag aften. Fik over 20 minutters spilletid både tirsdag og fredag for Herning.  

Forward: Alexander Lindqvist-Hansen (Herlev) Han er klejn, men lynende hurtig og et konstant irritationsmoment for modstanderen. Scorede et blændede powerplay-mål mod Herning tirsdag aften.


Nigro røg ud i SønderjyskE: Har nu fået ny kontrakt i ECHL Aalborg Pirates forventer Lefebvre klar igen efter pausen