Eagles-svensker rykker vestpå og over bæltet

SønderjyskE forstærker sig med en af Metal Ligaens dominerende spillere fra sidste sæson i form af Herlevs Victor Rollin-Carlsson, der dermed bliver den foreløbig fjerde import hos de lyseblå i indeværende sæson.

Victor Rollin Carlsson leverede points på samlebånd for Herlev Eagles i sin første sæson på dansk is. Før nedlukningen i marts nåede han at spille 47 kampe, hvor det samlet blev til 60 points (25 mål og 35 assists, red.) og en placering i toppen af Metal Ligaens pointstatistik.

Sportschef Kim Lykkeskov er derfor tilfreds med tilgangen af den 30årige svensker:

- Vi har jo set og oplevet, hvad han kan i ligaen. Han er en meget spændende spiller, som selv kender vejen til netmaskerne og ikke mindst har han evnen til at gøre holdkammeraterne gode. Vi får kort og godt en allround topcenter til holdkortet, siger Kim Lykkeskov, og fortsætter:

- Vi har været i god dialog med ham, og han er virkelig sulten efter at vise sig frem for de sønderjyske fans og sponsorer. Vi tror også på, at han fortsat kan lægge flere lag på sit spil og hertil er han en rutineret spiller, som skal hjælpe de mange unge på holdet. Han bliver en vigtig brik for os i over – og undertalssituationerne, og vi glæder os virkelig til at se ham i aktion i den lyseblå trøje, slutter Kim Lykkeskov.

Før Rollin Carlsson kom til Herlev Eagles og dansk ishockey havde svenskeren over 500 kampe i Allsvenskan på sit CV, og han var nærmest endt som "franchise player" hos Almtuna, hvor han var både assisterende kaptajn og kaptajn over en længere årrække. 

Nu er han klar til sin anden sæson i dansk ishockey. 


VIDEO: Christopher Nihlstorp føler sig stadig helt frisk KIM LYKKESKOV bliver assistent i SønderjyskE, Jan Jensen stopper