Sportschefen får dobbeltrolle under kampene for SønderjyskE

Et ganske opsigtsvækkende skifte i kulissen finder sted i Vojens og SønderjyskE, hvor den assisterende træner Jan Jensen stopper efter en enkelt sæson og afløses af et andet kendt ansigt. Det bliver nemlig sportschef Kim Lykkeskov, der skal stå i boksen sammen med Mario Simioni til kampene i Frøs Arena og på udebane i den kommende sæson.

Det fortæller sønderjyderne i en pressemeddelelse:

Kim Lykkeskov ærgrer sig over, at parterne nu må skilles:

- Vi har som altid haft en rigtig god dialog om tingene; men kunne bare ikke få enderne til at nå sammen. Jan Jensen havde samtidigt et ønske om at prøve sig af i en anden branche.

- Det respekterer vi naturligvis, og herfra kan vi kun ønske ham al mulig lykke til med de nye udfordringer. Jan Jensen har med stor indlevelse og engagement leveret en kæmpe indsats på – og uden for banen. Han er klubmand helt ud til fingerspidserne, og det vil vi gerne takke ham for, understreger Kim Lykkeskov.

Der bliver til den kommende sæson ikke ansat en afløser på assistenttrænerposten, fortæller Lykkeskov:

- Det er ingen hemmelighed, at vi har og har haft en svær og udfordrende tid med nedlukninger og Covid 19 restriktionerne. Derfor må vi alle sammen give den en ekstra skalle og populært sagt rykke sammen i spillerbussen. Mario Simioni og jeg har vendt og drejet tingene, og vi er enige om at jeg til den kommende sæson tager assistenttrænerrollen i forbindelse med kampene og hertil får vi også en ekstra hjælpende hånd med videoanalysearbejdet.

- Her har Camilla Kudsk Kristensen givet tilsagn om at udvide indsatsen med videologning til både hjemme – og udekampe, hvilket er en stor og meget vigtig opgave i forbindelse med analyser af kampene. På denne måde får vi løst opgaverne, og nu glæder vi os til at komme i gang med den nye sæson, slutter Kim Lykkeskov.


VICTOR ROLLIN-CARLSSON fra Herlev til SønderjyskE ECHL-starten er udsat til december