Europas fornemste klubturnering er sikret med ny medieaftale

Champions Hockey League er efterhånden fast - og nu også ganske anerkendt - inventar i den vestlige del af ishockey-Europa, og et spinkelt grundlag ved turneringens begyndelse 2013/14 er endt vældig stabilt. Danmark har en fast deltager, og mon ikke også det bliver sådan med Metal Liga-repræsentation i fremtiden?

Nu er det i hvert fald sikkert og vist, at CHL fortsætter frem til sæsonen 2027/28, for Infront - turneringens mediepartner - har forlænget aftalen med Champions Hockey League. Dermed er der økonomi nok til, at turneringen kan fortsætte i minimum næsten 10 år.

- Den her forlængelse er en meget stærk besked til medier og fans. For det første tror Infront stærkt på vores produkt, men det demonstrerer ligeledes det store "commitment" hos vores aktieholdere og partnere, som vil fortsætte med at arbejde hårdt på at etablere og fastsætte CHL som Europas bedste ishockeyturnering. Forlængelsen giver os langsigtet stabilitet og muligheden for at udvikle en perfekt fanoplevelse og klubishockey i Europa generelt, siger Champions Hockey League-præsident Peter Zahner til turneringens hjemmeside.

Den danske mester Rungsted blev slået ud i puljespillet i dette års CHL, mens der i den kommende sæson kan blive plads til to hold, hvis en anden klub end SønderjyskE bliver dansk mester - samtidig med, at SønderjyskE vinder Continental Cup. En sejr i den "lille" europæiske turnering giver også adgang til CHL. 

 


Endnu en tidligere Aalborg-træner fyret i Tyskland Lasse Lassen: Brændte afgørende friløber og ændrede taktik til straffeslag