Odense-angriberen havde masser af tid, da han afgjorde kampen mod Frederikshavn fredag aften

Odense Bulldogs-angriberen Henry Hardarson har været en af sit holds bedste gennem hele sæsonen. Hvis ikke den bedste overhovedet. Hardarson med nummer 71 er fast inventar i fynboernes førstekæde, og hans foreløbig fine sæson kulminerede med den afgørende scoring mod Frederikshavn fredag aften.

- Jeg fornemmer, at jeg har løftet mit spil i den her sæson, men uden mine holdkammerater har jeg ikke kunnet gøre det. Vi har stadig et ungt hold, og jeg forsøger at spille en lidt større rolle i den her sæson. Jeg spiller simpelt og forsøger ikke at gøre tingene alt for komplicerede, betonede Henry Hardarson efter kampen mod Frederikshavn. 

Her gik fynboerne som bekendt fra 1-3 i den yderste slutfase af kampen til en 4-3-sejr i overtid. Odense førte 1-0, kom bagud 1-3, men endte altså med at vinde i overtiden på Hardarsons scoring. 

Manden med de islandske rødder fik pucken på midten og kørte ned mod Tadeas Galansky - og havde masser af tid til at få afsluttet. Pucken sad perfekt. 

- Jeg havde mere tid, end jeg havde forventet, og så var det bare med at få sendt pucken af sted. Heldigvis sad den. 

Om kampen generelt konstaterede Hardarson. 

- Vi havde talt om at komme bedre ud fra start, og det gjorde vi i den grad i aften. Vi spillede en rigtig god første periode, og jeg havde fornemmelsen af, at vi godt kunne være mere foran. Til gengæld får de udlignet, og så går vi ned i tempo. Det har vi haft en tendens til i den her sæson.

Ved stillingen 1-1 havde Odense fem mod tre-spil i to minutter uden at få noget ud af det overhovedet. 

- Måske er vi ikke spillet helt sammen endnu i fem mod tre-spillet. Vi laver småfejl, bliver for ivrige og mister helt momentum i kampen på det tidspunkt. Det koster på selvtilliden at misse en fem mod tre, og det er noget, vi skal have arbejdet med, sagde Hardarson. 

- Heldigvis viste vi god moral i slutfasen og gik fra 1-3 til 3-3 og havde endda muligheden for 4-3. Stærkt, at vi bevarer troen, sagde Hardarson.

Odense besøger Herlev tirsdag aften. 


Odense Bulldogs Support samlede over 10.000 kroner ind til Knæk Cancer VIDEO: Højdepunkter fra Rungsted, Herning og Vojens