Mere om kampen i VinMedKant Arena

Odense Bulldogs-Esbjerg Energy 2-3 (overtid)

  • 711 tilskuere var mødt op til ishockey i Odense. Efter fire point mod Esbjerg og SønderjyskE og to vældig underholdende ishockeykampe fortjener de unge Bulldogs-spillere flere på lægterne næste gang.

  • Evan Cowleys skøre selvmål, der afsluttede kampen i overtiden, var en undtagelse. Det er noget, Cowley - der i øvrigt stod fremragende igen - næppe gør de næste 500 gange, han skal ud af målet for at spille "sweeper".

  • Esbjerg Energy havde igen Matt Pistilli som en af de markante spillere. Den store wing kom med sin store fysik i nærkampene og samtidig har "pistolen" altså også sin målfarlighed intakt. Der kunne sagtens være scouts, der får øje på ham, inden han ellers skriver en ventet kontrakt for resten af sæsonen. 

  • Vi samler op på et par kåringen fra Odenses første hjemmekamp. Mike Daugulis blev kåret til sidste sæsons MVP, mens Christopher Kamph tog titlen som årets rookie. 

  • Nu må det være definitivt, at Henry Hardarson og Jannik Christensen ikke er verdens bedste venner. Vi husker deres store batalje i semifinalen i Aalborg for et par år siden og undertegnede har også hørt kamphanerne råbe mod hinanden i boksen i Odense i sidste sæson. I går var de også tæt på at ryge i totterne på hinanden. Et ægte "rivalry", som vi nok skal høre mere til i løbet af sæsonen.

  • Kasper Krog havde for første gang i sæsonen fået chancen i Esbjerg-målet. Krog stod en respektabel kamp og havde blandt andet en formidabel redning, da Yannick Vedel kunne have gjort det til 3-0 for Odense midt i kampen.

  • Esbjerg havde en god flok tilskuere med i Odense, der gjorde hjemmepublikummet rangen stridig. Det hele livede rigtig godt op i slutfasen, hvor atmosfæren lød af dobbelt så mange tilskuere som de 711.

  • "I er så fucking heldige, skriii hjem og ud til jeres fucking boreplatforme", lød det på klingende og hidsigt fynsk fra en tilskuer ned mod Esbjerg-spillerne, der fejrede sejren. Dejligt fynsk temperament, der fik officiating coach Asger Krog til at trække en ekstra gang på smilebåndet, da han forlod hallen til lyden af flere fynske eder og forbandelser ned mod Esbjerg-spillerne. 

  • Odense kårede kampens spiller - og det blev den nye back med nummer 42, Daniel Baastrup-Andersen, der får masser af spilletid på fynboernes blå linje. 

Simioni: Rungsted kom i CHL-tempo, vi leverede storslået comeback VIDEO: Martin Eskildsen efter Rungsted-SønderjyskE