For mig handler det udelukkende om det kommercielle, siger den nuværende Aalborg Pirates-direktør

For et par dage blev det afsløret, at Aalborg Pirates-direktør Thomas Bjuring skifter til et job som kommerciel ansvarlig for dansk ishockey – både DIU, men ikke mindst Metal Ligaen skal fremover have glæde af Bjurings kompetencer.

Aalborg Pirates-organisationen har været ”udsat for” en positiv eksplosion i de seneste sæsoner, og det er den som Thomas Bjuring vil forsøge at overføre til dansk ishockey generelt.

Det siger han til Nordjyske.

- I dag er klubishockey i Danmark for dem, der allerede har hjerte og forståelse for sporten. Men det kommercielle potentiale er større, og det er det, vi skal forløse.

- For mig handler det udelukkende om det kommercielle, så må andre tage sig af det sportslige. Men jeg vil da tro, at det sportslige niveau får et løft, hvis vi lykkes med at styrke økonomien og tilskuertallene rundt om i klubberne, lyder fra Thomas Bjuring.

Thomas Bjuring tiltræder i sit nye job i maj 2020, hvor han samtidig siger farvel til Aalborg Pirates, men stadig vil være i omegnen for at hjælpe til, skriver Pirates’ hjemmeside.

- Det vil være fantastisk at finde vores nye direktør inden længe, så vedkommende kan nå at være med til afslutningen på sæsonen sammen med Thomas Bjuring og den øvrige organisation, og dermed få et godt afsæt hen imod næste sæson. Vi er glade for, at Thomas bliver i sporten og fremadrettet i en konsulentfunktion, hvor han stadig vil være markant til stede i og omkring Aalborg Pirates, når vi har brug for gode råd og innovative ideer, siger Pirates-formand Morten Fals.


METAL LIGAEN TV: Thomas Lillie efter Herlev-Rungsted SønderjyskE's stærke søndagstriumf - mere om kampen mod Krakow