Udstyrsfirmaet BAUER bliver leverandør til samtlige klubber i den bedste danske ishockeyliga fra næste sæson

Metal Ligaen lander historisk udstyrsaftale

Udstyrsfirmaet BAUER bliver leverandør til samtlige klubber i den bedste danske ishockeyliga fra næste sæson

Ishockeyens Ligaforening bestående af de danske Metal Liga-klubber har indgået endnu en banebrydende aftale, som understreger, at det kommercielle samarbejde klubberne imellem bliver stærkere og stærkere.

Det er lykkedes at lande en historisk aftale med udstyrsfirmaet BAUER, som fra den kommende sæson bliver leverandør af udstyr til hele Metal Ligaen.

Det er både en økonomisk og praktisk gevinst for samtlige ni Metal Liga-klubber.

- Der er god økonomi i aftalen, og vi forventer, at klubberne når op på en sekscifret besparelse på udstyret i forhold til deres budgetter i indeværende sæson. Det er mange penge på et stramt budget. Samtidig er det også en aftale, der gør arbejdet med udstyret nemmere og mere effektivt i samarbejde med BAUER og de tilknyttede grossister REX Hockey og Skatertown, siger Kim Pedersen, ligachef for Metal Ligaen.

- Vi glæder os til at samarbejde med alle klubberne i Metal Ligaen, og det er fremragende, at vi kan lancere et samarbejde med en hel og samlet liga. Allerede nu har vi et godt samarbejde med mange danske klubber, men den nye og samlende aftale gør det kun nemmere for både os og klubberne at få leverancerne på plads på den bedst mulige måde, siger Robert Niklasson (Marketing Manager Nordics) fra BAUER

For dansk ishockey og Metal Ligaen er aftalen endnu et skridt mod en øget professionalisering og kommercialisering af samarbejdet mellem klubberne.

- Naturligvis har klubberne stadig deres lokale forankring, men vores øgede samarbejde på større aftaler betyder, at Metal Ligaen bliver attraktiv for større samarbejdspartnere på landsplan. Det gælder både på indkøb og på den kommercielle bane, siger Klaus B. Rasmussen, der er formand for Ligaforeningen.

- Vi oplever at flere virksomheder er ved at få øjnene op for mulighederne i landsdækkende aftaler, og står vi stærkt sammen i Ligaforeningen, er der store muligheder, tilføjer han. 

Udstyrsaftalen er blot et af flere skridt frem mod et øget samarbejde i Ligaforeningen. Tidligere på sæsonen lancerede Metal Ligaen et fælles billetsystem i samarbejde med Venue Manager og ligaen har også i samarbejde med bureauet Combine lanceret en webportal og en fælles webportefølje for Metal Ligaens og dens klubber.

 


21:30: RUNGSTED 4ever på TV Zulu Herning: Er Bjørn Uldall på vej ind hos Blue Fox igen?