Mark Auk blev matchvinder i et vildt drama i det sønderjyske

SønderjyskE-Odense Bulldogs 0-1 (0-0,0-0,0-0) 0-0,0-1

Vi puster ud.

Sikke et drama.

Mark Auk blev matchvinder i powerplay i tiden 81:41.

Odense er i semifinalen i Metal Ligaen og møder Aalborg med start tirsdag.

Amerikaneren, en af Metal Ligaens bedste backer i indeværende sæson tog et træk ind i banen i powerplay og flåede pucken op i nærmeste målhjørne.

Foran Patrick Galbraith stod Mathias Mølgaard og Henry Hardarson og sekundet efter eksploderede Bulldogs-enden og de grønklædte spillere i ekstase.

Odense – nummer syv i grundspillet – slog altså SønderjyskE ud i den 10. længste kamp nogensinde i det danske slutspil.

Forud var gået fire taktisk prægede perioder, hvor de to målmænd var hovedpersoner mod et par offensiver, der havde svært ved at bryde igennem.

Sønderjyderne havde klart teten i første periode, men som kampen skred frem, åd Odense sig ind i kampen i en match, der ikke havde mange åbne chancer.

Tjekkiske Radek Cip havde to store chancer i fjerde periode, mens SønderjyskE overhovedet ikke skabte chancer i fire minutters powerplay.

Selv om alt kunne ske, lå det i luften, at Odense var skarpest. Mark Auk blev matchvinder og pludselig er den nykonstruerede fynske organisation i semifinalen.

Måske et år for tidligt inden planen, men det er de ligeglade med i aften på Fyn.

Bulldogs fik brudt hjemmebanestimen i serien og det endte med at være fortjent i kamp syv, hvor Odense havde fat i de sidste 45 minutter.

Mere følger.


SÅDAN SPILLES DE FIRE FØRSTE SEMIFINALER - se planen her KAMP SYV nummer 30 i playoff-historien i aften