Fynboerne vandt stensikkert med 5-0 på Vestegnen

Rødovre Mighty Bulls – Odense Bulldogs 0-5 (0-2, 0-1, 0-2)

Fredagshockey i Rødovre Centrum Arena med Odense Bulldogs som modstander. Begge mandskaber godt fra start i årets turnering. På forhånd udset til en svær aften for hjemmeholdet, der i snit lige mangler fem kilo pr. spiller i forhold til Odense. At William Rørth blev hjemmeholdets bedste spiller, siger alt om kampbilledet og sejren til gæsterne var ikke et mål for lille.

Desværre for Rødovre Mighty Bulls sad flere af stamspillerne på tribunen, og herfra kunne de se en underholdende indledning på kampen, hvor gæsterne kom til flere skarpe forsøg på William Rørth, der startede på mål i aften.

Første udvisning gik til hjemmeholdet, hvor Måns Hansson blev fanget i egen zone og måtte ty til ufine metoder. Storspil af Rørth holdt nullet for et trængt Rødovre-mandskab.

Første scoring kom knap halvvejs i åbningsperioden, det var Justin Hamonic, der eksekverede trods samtlige Rødovre-spillere lige for kassen.

Kort efter var rollerne byttet om da Sebastian Ehlers tog gæsternes første udvisning, men tættere på scoring end rammetræf kom tyrene ikke.

Odense udbyggede føringen mod slutningen af første periode i et spil hvor Rødovre sendte pucken rundt i offensiv zone, og det endte stort set som en friløber til Nicolai Weichel, der udplacerede Rørth efter en medspiller let havde pillet skiven fra en Rødovre-spiller.

Anden periode startede med initiativrig hockey fra hjemmeholdet der kom til et par gode afslutninger på gæsternes keeper Mitch Gillam. Det fjernede dog ikke indtrykket af, at Odense kunne sætte fart i spillet efter behov.

Energiske 16-årige William Bundgaard fra Rødovre fremtvang gæsternes anden udvisning, men igen manglede skarpheden hos hjemmeholdet i det efterfølgende overtalsspil.

Med fem minutter til anden pause trak Måns Hansson atter i nødbremsen og sendte gæsterne i overtal, og det udnyttede Harijs Brants til at score gæsternes tredje kasse, som i realiteten punkterede hjemmeholdet.

Lidt tumult kom der mod slutningen, da gæsterne tacklede en Rødovrespiller, der var ved at skifte og det blev takseret til endnu et overtal til Odense. Det var der ikke mange, der kunne forstå.

Otte registrerede skud på mål for hjemmeholdet i de to første perioder er i underkanten af, hvad man kunne forvente, så mon ikke Olaf Eller og resten af trænerteamet havde fokus på dette.

Tredje periode indledte gæsterne med at øge føringen med endnu en scoring. Denne gang ved Joakim Thelin der enkelt sendte pucken i mål til fynsk 4-0-føring.

Et vaskeægte selvmål fik vi også, da en Rødovre spiller forsøgte at stoppe en høj puck i slottet. Den snød Rørth. Det blev Jonathan Brinkman der fik krediteret scoringen.

Publikum fik et par rungende rammetræf at gå hjem på - et til hvert hold, inden hornet lød. 1158 tilskuere var på plads i Rødovre Centrum Arena. 


Intensitet og sæsonens første hjemmesejr i Herning Herlev slog svagt Frederikshavn-hold på udebane