Kampstart 19:30 i Spar Nord Arena

Herlev er inde i sæsonens tungeste periode. 

Nederlag på 1-9 i Rungsted og 2-9 i Aalborg er suppleret med 0-5 på hjemmebane i de seneste tre kampe. Det er hårde tider for ørnene, der med de seneste nederlag er dumpet direkte ind i kampen om den sidste slutspilsplads.

Forspringet til Rødovre og Frederikshavn er ikke længere komfortabelt og det ligner en "trekamp" i bunden af Metal Ligaen, som det ser ud lige nu. 

Herlev trækker og har trukket store veksler på nøglespillerne og har ikke helt den bredde, som mange af de hold kan trække på. Og med to svenskere ude på det seneste, Heineró og Alftberg, er to af de bærende kræfter også forsvundet. Den næste periode af kampe bliver spændende for Herlev.

I aften møder Eagles et Odense-hold, der i den grad var veloplagt fredag aften, hvor SønderjyskE blev trykket tilbage i det meste af de 60 minutter. Det var "det gamle" Odense-mandskab man så fredag aften. Fire kæder, der rullede på med stor fysik og effektivitet. Formentlig sad direktør Ole Nielsen på sin stol og glædede sig i Spar Nord Arena over en af sæsonens bedste matcher fra fynboerne. 

Kan Odense fortsætte de takter i aften i Herlev? 

Historikken: Odense vandt stensikkert 5-2 i Herlev i det første møde, mens Herlev tog en fin 2-1-sejr i Odense efter overtid i det seneste møde. 

Det forventer vi: Kommer Odense i samme forfatning som mod SønderjyskE, bliver det vanskeligt for Herlev. Gæsterne er favorit med de seneste matcher in mente.

Hold øje med: Stort set hele Herlev-holdet er gået i stå for øjeblikket. Det er vigtigt at topspillere som Jonsson, True og Lindqvist-Hansen kommer i gang og fører an i aften. Hos Odense så man en Gunars Skvorcovs i storform fredag aften mod SønderjyskE.

Statistikken: Herlev er helt i bunden med tre point i de seneste fem kampe, mens Odense står med 11 point i fem kampe. Herlev har lukket næsten seks mål i snit ind, når man kigger på de seneste fem match.

Metalligaen.tv: Har Henrik Bauch i kommentatorboksen til at føre seerne gennem de 60 minutter.

Skader/karantæner: Odense kom til kampen mod SønderjyskE uden Oliver Villadsen og Rasmus Simonsen. Herlev har Niclas Heinerö ude med en langtidsskade og Philip Alftberg har heller ikke været med i de seneste kampe. Oskar Just Petersen og Malthe Kring var heller ikke med i Aalborg, hvor Herlev spillede med seks backer og 11 angribere. 

 


Esbjerg vandt tæt og underholdende affære i overtid OPTAKT: Aalborg Pirates-Rungsted Seier Capital